Tag med biblioteket på Kunsttur til Art Herning 2022

Tag med Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune på bustur til hele Danmarks kunstmesse Art Herning i Messecenter Herning. Bussen samler op fra Skagen til Sæby fredag den 6. maj og kører tilbage ad samme rute.

Tag med biblioteket på Kunsttur til Art Herning 2022

22. april 2022 - kl. 9:43 - af

Er du interesseret i kunst, så tag med Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune på bustur til hele Danmarks kunstmesse Art Herning i Messecenter Herning.

Bussen samler op fra Skagen til Sæby fredag den 6. maj og kører tilbage ad samme rute.

Hele Danmarks kunstmesse er tilbage og der bliver virkelig noget at opleve på denne 24. udgave, som har ikke mindre end 45 udstillere. I samarbejde med Galleri Nordenvind i Sæby arrangerer Bibliotek & Borgerservice igen sin traditionelle heldags bustur til kunstmessens åbningsdag.

Er du interesseret i kunst eller har du lyst til at blive klogere på kunst, så er denne bustur lige noget for dig.

– På messen kan du møde nogle af de førende gallerier, der medbringer værker i mange forskellige prisklasser fra hundredevis af internationale, landskendte og nye talentfulde kunstnere, forklarer Pernille Lisborg fra biblioteket. Det er også en meget stor oplevelse at stå helt tæt på værker, man normalt kun ser på museer og lign., og så er det rigtig hyggeligt at tage turen sammen, understreger Pernille.

Mange af de førende danske gallerier udstiller på messen bl.a. Gallerie Rasmus, Galerie Moderne Silkeborg, Galerie Wolfsen og fra Frederikshavn Kommune naturligvis Galleri Nordenvind fra Sæby, som du finder på stand nr. 6060. Galleriejer Erik Kaare har deltaget på Art Herning siden 2007.

På Art Herning kan du finde kunst, der provokerer, undrer, vækker glæde og får dig til at stille spørgsmål, og nu får du chancen for at opleve det hele sammen med andre kunstinteresserede. Læs mere på artherning.dk og se det fulde program for busturen på biblioteks hjemmeside www.bibl.frederikshavn.dk.

Heldags bustur
Bussen samler op i Skagen, Frederikshavn og Sæby, og kører retur til de samme steder. Prisen for turen inkluderer rundstykker i bussen, frokost i messecentret, adgang til messen samt sandwich på hjemturen. Øl og vand kan købes i bussen.

Billetter kan KUN købes på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer eller på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag med biblioteket på Kunsttur til Art Herning 2022' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger