Uggerhøj har netop leveret et større antal biler til DEKRA

På billedet ses fra venstre adm. direktør hos DEKRA, Karsten Trend Poulsen samt salgskonsulent Jannik Z. Jeppesen fra Uggerhøj.

Uggerhøj har netop leveret et større antal biler til DEKRA

23. april 2022 - kl. 11:45 - af

DEKRA, som er landsdækkende, udbyder en bred vifte af kurser og uddannelser inden for transportområdet i hele landet.

Tilbage i 2020 skulle DEKRA have udskiftet nogle af bilerne på deres køretekniske anlæg i Sæby.

– Dette har vi altid gjort ved, at skifte de ældste biler ud og tale med de forskellige bilforhandlere om, hvad de kan tilbyde os af nye modeller, udstyrsniveau, sikkerhed osv., fortæller adm. direktør hos DEKRA, Karsten Trend Poulsen og fortsætter: Det har også betydet, at vi næsten altid har haft forskellige mærker på vores køretekniske anlæg.

– Da vi gik i gang med processen og indhentning af tilbud fra de forskellige bilforhandlere, kom jeg i dialog med Jannik Z. Jeppesen fra Uggerhøj, fortsætter Karsten Trend Poulsen. Jannik var fra starten proaktiv og initiativrig, og viste stor interesse for, at Uggerhøj naturligvis skulle levere biler til DEKRA, og dermed til de mange unge mennesker, der skal tage kørekort i Frederikshavn Kommune.

Janniks tilgang til opgaven, sammenholdt med et med forslag, der var så økonomisk fornuftigt, at de oftere kunne skifte bilerne ud gjorde, at de valgte at skifte alle biler på en gang med Uggerhøj, som leverandør på samtlige nye biler.

– Nu har vi haft fornøjelsen af samarbejdet i godt og vel et års tid, og har netop fået alle biler i Sæby skiftet ud til nye igen. Det gode samarbejde, dialogen med Jannik samt det faktum, at Uggerhøj er landsdækkende har medført, at vi også har valgt Uggerhøj, som leverandør på alle vores nye biler til vores køretekniske anlæg i Skjern, som netop har fået alle biler skiftet til nye, slutter Karsten Trend Poulsen.

Jannik Z. Jeppesen fra Uggerhøj glæder sig over det gode og konstruktive samarbejde Uggerhøj har med DEKRA.

– Vi er stolte over at være leverandør til DEKRA flere steder i landet og ser frem til et endnu tættere samarbejde i årene, der kommer. Med lokationer 8 steder i Danmark, kan vi garantere præcist den service og agilitet, som DEKRA forventer af os, slutter Jannik Z. Jeppesen, Uggerhøj.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uggerhøj har netop leveret et større antal biler til DEKRA' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger