Idrætssamvirket afholder generalforsamling med foredrag og prisoverrækkelse

Idrætssamvirket afholder generalforsamling med foredrag og prisoverrækkelse

24. april 2022 - kl. 8:54 - af

Efter 116 dage i Kultur- og Fritidsudvalgets formandsstol vil Peter Laigaard fortælle, hvordan han ser idrættens fremtid i Frederikshavn Kommune.

Mødet, hvor KFUs formand vil løfte sløret for, hvordan han vil prioritere de kommunale midler til idrætten og foreningslivet, sker i forbindelse med Idrætssamvirkets generalforsamling, tirsdag den 26. april i Arena Nord.

Sidste år gjorde Peter Laigaard med sit ligefremme sprogbrug sig bemærket i medierne. Som konservativ kandidat til kommunalvalget kritiserede han den nuværende Folkeoplysningsordning, en ordning hvor retningslinjerne for kommunale tilskud til de folkeoplysende foreninger er fastlagt.

Idrætssamvirkets 87 medlemsklubber fra hele Frederikshavn Kommune får nu muligheden for at høre, hvad de kan se frem til i denne byrådsperiode.

I forlængelse af generalforsamlingen udløses spændingen om hvem der får overrakt Årets Idrætspris.

Prisen skal opmuntre til frivilligt lederskab og tildeles en frivillig leder eller træner inden for idræts- og ungdomsarbejdet blandt Idrætssamvirkets medlemsforeninger.

Bestyrelsen har nomineret to frivillige ledere: Hans Jørgen Nørgaard der er formand for Sæby Floorball Klub og Klaus Nielsen der er formand for Dybvad B.K. samt bestyrelsesmedlem og træner i flere foreninger i Dybvad.

Prisen tildeles som påskønnelse for stabilt, dygtigt, initiativrigt, forebyggende og helhedsorienteret arbejde, med hæderen følger 5.000 kroner.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Idrætssamvirket afholder generalforsamling med foredrag og prisoverrækkelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger