Foråret er over os, og alle skal i gang med forårsklargøring

Foråret er over os, og alle skal i gang med forårsklargøring

25. april 2022 - kl. 6:09 - af

Det samme gælder for Frederikshavn Havkajakklub. En del af vore medlemmer ror hele året, men der er også mange, der vælger at stoppe ro-aktiviteterne til efteråret, når vandtemperaturerne begynder at falde. Efter en lang vinter uden at have siddet i kajakken, kan der godt være behov for en opfriskning af ens ro-teknikker. For at give klubbens medlemmer en god start på sæsonen, var lørdag den 23. april afsat til brush-up træning i og udenfor Marina´en.

For de morgenfriske startede dagen med yoga på havnen kl. 08.00. Det var en super god oplevelse med forkælelse til kroppen kombineret med flot udsigt ud over havet og havnen og med bølgernes skvulpen som dejlig baggrundslyd. Efter yogaen stødte dagens øvrige deltagere til omkring et fælles morgenbord i fælleshuset kl. 09.00, hvor dagens program blev gennemgået.

Dagens hovedemne var en brush-up træning med genopfriskning af de grundlæggende ro-teknikker. Fire af klubbens instruktører stod klar med et fuldt program for dagens træning. 

Mens der var fuld gang i træningen, var der en mindre flok, der benyttede dagen til at få ryddet op i bådhuset og til at gennemgå de 15 klubkajakker og andet grej, så det er helt klar til den kommende sæson og til årets forestående begynderkursus.

Klubben serverede sandwich og drikkevarer til frokostpausen på terrassen, hvorefter træningen fortsatte til hen på eftermiddagen, hvor dagens kursus blev afsluttet med den våde del af kurset ved en række redningsøvelser i det forholdsvise kolde vand. Herefter var der fælles kaffe og kagebord og en afsluttende kold øl på terrassen.

Det blev en super fin dag med masser af aktiviteter både på land og til vands.

Det tegner godt for den kommende sæson i Frederikshavn Havkajakklub.

Hans Chr. Højslet

Formand for Frederikshavn Havkajakklub

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foråret er over os, og alle skal i gang med forårsklargøring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger