Vil du levere værtskab til verdensklasse-kvinder?

Vil du levere værtskab til verdensklasse-kvinder?

28. april 2022 - kl. 9:21 - af

Frederikshavn og Herning er værtsbyer, når VM i Ishockey for kvinder finder sted fra 25. august til 4. september 2022. Har du lyst til at give en hånd med og få en kæmpe oplevelse? Så er det nu, du kan melde dig som frivillig.

For første gang i historien er Frederikshavn værtsby, når verdens bedste kvindelige ishockeyspillere kæmper om VM-medaljer fra 25. august til 4. september 2022. Frederikshavn har erfaring som værtsby for andre store sport-events som fx VM i Håndbold for kvinder i 2015, hvor hele byen engagerede sig i at skabe en fest for spillerne, deres publikum og for kommunens borgere:

–        Vi er stolte af, at Frederikshavn er valgt som værtsby for det første VM i Ishockey for kvinder på dansk jord. Det er godt at være borgmester i en kommune, hvor vi står skulder ved skulder og løfter de store events i fællesskab, og jeg ved, at mange frivillige kræfter er klar til at vise verdens bedste ishockeykvinder værtskab i verdensklasse, siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

Der er brug for mange frivillige hænder til at løfte VM-værtskabet, og der masser af fede opgaver, man kan melde ind på – lige fra akkreditering til teamservice og fra ceremonier til IT og elektronik. 

–        Vi sætter alle sejl ind på, at alle, der er involveret i VM i Ishockey for kvinder, får en oplevelse for livet. Hvis du har en drøm om at opleve et professionelt sport-event på tætteste hold og løse sjove opgaver sammen med andre frivillige, så kan jeg kun opfordre til at tilmelde dig som frivillig. Du får selvfølgelig forplejning, fribilletter, frivillig-arrangement og tøj med i pakken, lyder det fra René Jørgensen, konstitueret administrerende direktør, White Hawks. 

Vil du være frivillig?

Er du frisk på at give en hånd med og tage aktivt del i et af årets største sportsbegivenheder i Danmark, så er det nu, du skal slå til.

Du skal kunne afsætte tid til at være frivillig i minimum tre dage under eventen. Du kan være frivillig i enten Frederikshavn eller Herning – eller begge steder, hvis du fx søger om at blive teamleder eller host for et hold i Frederikshavn, der går videre til slutspillet i Herning.

Tilmeld dig via dette link: https://bit.ly/3LocooZ

Fakta

VM i Ishockey for kvinder finder sted fra 25. august – 4. september 2022.

Kvik Hockey Arena i Herning lægger is til kampene i A-puljen samt kvartfinaler, semifinaler og finalen. 

Iscenter Nord i Frederikshavn bliver arena for B-puljen, som spiller indledende kampe, to kvartfinaler og placeringskampe i Frederikshavn fra 25. august til 3. september 2022.

B-puljen:

  • Danmark
  • Sverige
  • Tyskland
  • Ungarn
  • Tjekkiet
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du levere værtskab til verdensklasse-kvinder?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger