Årets første studenter på Frederikshavn Handelsskole

Andreas Sommer Jensen modtager blomster og lykønskninger som årets første HHX student.

Årets første studenter på Frederikshavn Handelsskole

20. juni 2022 - kl. 10:57 - af

Snart vil bybilledet blive præget af unge mennesker med studenterhuer. Årets første studenter er fundet på Frederikshavn Handelsskole.  

Der var smil, blomster og lykønskninger på Frederikshavn Handelsskole mandag formiddag, da årets første studenter – traditionen tro – fik overrakt blomster også af skolen. Andreas Sommer Jensen er årets første HHX student, mens Amalie Helene Refstrup er årets første EUX student.

Det var økonomichef Dan Jeppesen Andersen, der havde fornøjelsen af at overrække blomster og lykønske årets første studenter:

  • Det er altid en fornøjelse at se de unge mennesker modtage deres studenterhuer som beviset på deres tid og flid her på skolen. Vores uddannelser sender de unge mennesker i mange retninger – nogle læser videre, andre tager et sabbatår og andre fortsætter med en elevtid ude i en virksomhed måske endda i udlandet. Vejene fører mange steder hen, og vi er glade for at være fundamentet for deres videre færd, siger Dan Jeppesen Andersen.

Frederikshavn Handelsskole rummer både handelsgymnasiet HHX, erhvervsuddannelser inden for handel og detail samt EUX der kombinerer en erhvervsuddannelse inden for handel, detail eller kontor med en gymnasial uddannelse. I den kommende uge bliver omkring 160 elever studenter.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets første studenter på Frederikshavn Handelsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger