Første student på Frederikshavn Gymnasium

Første student på Frederikshavn Gymnasium

20. juni 2022 - kl. 11:43 - af

Mandag morgen efter eksamen i dansk blev Line Hofmann Clausen første student på Frederikshavn Gymnasium. Line er fra Mejeribyen på Læsø, men bor i Syvsten med kæresten.

Med eksamenerne vel overstået ser Line nu frem til at holde et sabbatår, hvor der skal tjenes penge ved at arbejde på Læsøfærgen. Hvad fremtiden herefter skal bringe, har Line ikke lagt sig fast på – det skal sabbatåret bruges på at finde ud af.

Line har gået på studieretningen med samfundsfag og engelsk på A-niveau, hvor især engelsk tiltrak, og generelt har Line haft tre gode år på gymnasiet: ”Fagligt har det været godt og med lærere, som er gode til at hjælpe, hvis der opstår vanskeligheder. Fællesskabet vil jeg også fremhæve. Det har på trods af corona været rigtig godt.” Studieturen og den sidste tids planlægning af studentertiden har Line også sat meget pris på.

Den umiddelbare fremtid byder nu på brunch med familien og svigerfamilien, mens studentergildet med vennerne må vente til sidst i juli og festen med familien til august, men det er ok med Line – hun glæder sig.

I dag så vi første student på STX, mens første student på HF og Maritim Student springer ud tirsdag morgen. Frederikshavn Gymnasium dimitterer i år 180 elever på STX, HF og Maritim Student.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første student på Frederikshavn Gymnasium' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger