Interview med Susanna Bjørnager Nordentoft i aften

Interview med Susanna Bjørnager Nordentoft i aften

20. juni 2022 - kl. 9:00 - af

Startede som opvasker på hotel

Susanna Bjørnager Nordentoft, her i interviewet bare kaldet Sanne, er en viljestærk person med et drive, som i dag måske ville udløse en diagnose med damp, hvis hun gik i skole. Hun har svært ved at sidde stille, og det er mand og børn enige med hende i. I dag tvinges hun til at slappe af , efter en kraftig hjernerystelse i 2019.

Sanne er i dag gæst i “Mandagsmagasinet” på Radio FCMR, og hun startede som opvasker på Hoffmanns Hotel, og er i dag “Sales Booking Manager” på Best Western Hotel “Herman Bang” i Frederikshavn.

Hun er født i Rimmensgården i Frederikshavn og har to søskende, men som 2-årig flyttede hende og familien til Søndervej, og senere Tvillingvej, i Strandby nord for Frederikshavn, hvor hendes mor stammede fra. Hun har i dag ikke mere sine forældre på grund af dødsfald.

De bedste værdier hun har fået med fra sin barndom, er en god opdragelse og ikke mindst opbakningen fra forældrene, både i det man gjorde, og i det man havde lyst til i fremtiden, et værdsæt hun siden har givet videre til sine børn.

Skolegangen foregik på Strandby Skole hvor kammeratskabet var godt, men hun mener selv, at hun var til nogen uro i klassen, da hun ikke stod i vejen for fis og ballade, og nogle lærere var mere elsket end andre 😊. Som 11-årig købte hendes mor og far en butik i Strandby, de kaldte Gaveboden med gaveartikler, legetøj og håndkøbsmedicin fra Løve Apoteket i Frederikshavn. Sanne startede tidligt på et job, idet hun som 13-årig i weekenderne blev opvasker på Hoffmanns Hotel. Siden kom hun på Handelsskolen, hvor hun blandt andre fik fritidsjob på Anna Helenas Bodega. Her mødte hun også sin første kæreste, som tog hende med til København, men hun tog hjem for at starte på Teknisk Skole på Hånbækvej, for så senere at ende i Militæret. Hvis hun kunne gøre det hele om, ville hun havde gjort noget mere ved folkeskolen og valgt gymnasiet, og måske forfølge en drøm om at blive advokat, men så længe børnene indimellem kalder hende ”Fru Stagetorn” så gør det ikke noget, at en gammel drøm ikke gik i opfyldelse😊

Udsendelsen er tilrettelagt og bliver præsenteret af Gitte Hansen og kan høres  i dag mandag, den 20. juni klokken 18-19.

Frederikshavn: 106,6 MHz
Østervrå: 103,5 MHz
Sæby: 97,4 MHz
Skagen Antennelaug: 87,7 MHz
Online: fcmr.dk/live

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Interview med Susanna Bjørnager Nordentoft i aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger