Første HF’er på Frederikshavn Gymnasium

Første HF’er på Frederikshavn Gymnasium

21. juni 2022 - kl. 11:32 - af

Tirsdag blev Madeleine Juul Jacobsen færdig på HF og fik studenterhuen på. Madeleine var til sidste eksamen i dansk.

Efter lidt hygge på gymnasiet med venner og familie, vil Madeleine på kirkegården og vise sine afdøde farfar studenterhuen. Senere skal dagen fejres på Jacobs Fiskerestaurant i Sæby.

Madeleine har allerede fået arbejde på Ingeborgvejs ældreboliger, hvor hun regner med skulle slå sine folder det næste års tid og tjene lidt penge. Herefter vil Madeleine gerne uddanne sig til pædagog. Hun har længe gerne ville arbejde med udviklingshæmmede.

Årene på HF karakteriserer Madeleine som lærerige. HF er jo uden årskarakterer, og for Madeleine har det været dejligt “Det har rart ikke hele tiden at blive vurderet med et tal på et stykke papir”. Tiden med corona har været lidt af en rutsjebanetur, men skærer man det væk, synes Madeleine, det har været dejligt at gå på HF.

Direkte adspurgt fremhæver hun sin egen udvikling som det, der har betydet mest for hende på uddannelsen. ”Jeg har fundet ud, hvad jeg kan, når jeg vil”, som Madeleine siger, og det er jo dejligt at gå videre ud i verden med den viden i rygsækken.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første HF’er på Frederikshavn Gymnasium' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger