Storslået balletopsætning i Frederikshavn

Storslået balletopsætning i Frederikshavn

5. juli 2022 - kl. 6:05 - af

Elvis Presley har sat sine spor i hele den kunstneriske og menneskelige verden, også hos Peter Schaufuss Balletten, der den 18/3-2023, besøger Frederikshavn Teaterforening med 22 Dansere og kunstnere fra hele verden og en sanger direkte fra London.

Billetsalg lige her, og der er allerede mange der har sikret sige en billet:
https://www.frederikshavnteaterforening.dk/25-%C3%A5rs-jubil%C3%A6ums-show-peter-schaufuss-balletten-p%C3%A5-bes%C3%B8g-med-the-king

Arena Nord og Frederikshavn Teaterforening er gået sammen om at præsenterer forestillingen og vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til denne store fem stjernede Reumert nominerede opsætning ”The King” der samtidig fejrer Peter Schaufuss Balletten 25 års jubilæum, fortæller Lilly Pedersen Frederikshavn Teaterforening.
Forestillingen opføres til Elvis Presleys uforglemmelige musik, i et overflødighedshorn af Elvis største hit sange, danset, sunget og spillet ‘live’ på scenen af et kompagni på 22 internationale anerkendte kunstnere.

En storslået forestilling for hele familien.

Elvis has left the Universe, but his Music Will go on forever.

Vi havde sidste år besøg af Peter Schaufuss Balletten for første gang nogen sinde og vi må sige, med den store og varme modtagelse det fik, så er vi igen klar til at vise, at i Frederikshavn og Nordjylland generelt, er vores gæster klar til de helt store oplevelser, kultur skal der til. Og det er vi super stolte af, slutter Lilly.

Scenografi, musik eller andet:
Produktion, opsætning og instruktion af multi pris-vindende koreograf Peter Schaufuss.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Storslået balletopsætning i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger