Supplement til DN’s holdning til havvindmøller

Illustrationsfoto.

Supplement til DN’s holdning til havvindmøller

5. juli 2022 - kl. 20:45 - af

Inden for de seneste par dage har en artikel om Danmarks Naturfredningsforenings holdning til planerne om opstilling af havvindmøller ved Hirsholmene været beskrevet i webmedierne Frederikshavns Avis, Sæby Avis og Skagens Avis.

Artiklen var skrevet af undertegnede, og den har givet anledning til kommentarer. Bl.a. betegnes den som misvisende og ikke fair!

Artiklen var baseret på en holdning i et officielt dokument, som var at finde på Internettet. Udtalelsen var forfattet af DN’s tidligere formand, Eigil Torp Olesen, der også blev flittigt og korrekt citeret.

DN’s holdning var ”tjekket af”, men blev af forskellige grunde ikke ”dobbelttjekket”. Derved sker der desværre det, at udtalelsen, som er flere år gammel, beklageligvis kommer til at fremstå, så den kan læses som en ny kommentar i debatten på linje med Byrådets nylige kommentar til havvindmøllerne. Dette skal meget beklages!

Siden har DN i Frederikshavn-området fået ny formand, Flemming Thorning-Lund. Artiklens indhold har nu været grundigt drøftet med denne. Thorning-Lund understreger, at der siden DN’s tidligere udmelding er sket mangt og meget i sagen, og DN indtager i dag et andet synspunkt.

Det er for korrekthedens skyld aftalt, at der inden for et par dage vil foreligge et nyt dokument med DN’s nye holdning til sagen. Den vil naturligvis blive offentliggjort i de tre førnævnte webmedier.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Supplement til DN’s holdning til havvindmøller' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger