Danmark for Børnecancerfonden støtter op om stafetten i Strandby

Line Kallehauge, Jannie Lundby og Alexander er folkene bag Stafetten i Strandby, i år lørdag den 30. juli.

Danmark for Børnecancerfonden støtter op om stafetten i Strandby

6. juli 2022 - kl. 6:05 - af

I år foregår Stafet for Livet – Strandby Edition lørdag den 30. juli.

Sidste år mødte over 100 glade motionister op til en anderledes Stafet for Livet i Strandby, og tilsammen kunne de donere hele 30.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Stafetten, som var arrangeret af den lokale ildsjæl Jannie Lundby, indehaver af Lundby Løb, har i år gearet op og har allieret sig med Alexander fra Danmark for Børnecancerfonden.

“Jeg er stolt og beæret over, at vi i år får lov at teame op med Danmark for Børnecancerfonden, og forhåbentlig kan det være med til, at vi kan sende endnu flere penge afsted mod forebyggelsen af kræft,”siger Jannie Lundby.

Stafetten er et supplement til den officielle Stafet for Livet på Knivholt i Frederikshavn og giver også de mere løbeglade deltagerne mulighed for at udfordre sig selv på ruten.

Lørdag den 30. juli bliver deltagerne sendt ud på en flot rute på 2,38 km rundt i Strandby. Lokale butikker og virksomheder sørger for at deltagerne kan fylde energidepoterne op undervejs, og til slut venter en flot medalje som minde om dagen.

Sidste år kunne 18 heldige deltagere også gå hjem med en gave i favnen – takket være flotte sponsorgaver fra de lokale virksomheder.

“Vi mærker allerede den samme gode opbakning fra lokale og vi glæder os til at kunne præsentere alle de fede lodtrækningspræmier, som deltagerne kan være heldige at vinde,” siger Jannie Lundby.

Årets stafet starter igen ved Rosendals Madhus, og det står deltagerne frit for, om man vil løbe, gå eller noget helt tredje.

Ved tilmelding på sportstiming.dk kan man vælge to, fire eller et frit antal runder, og er man frisk på at løbe et halvmarathon, er det også en mulighed.

Har man ikke mulighed for at deltage på dagen kan man deltage som støtteløber, hvor man overfører et valgfrit beløb.

Sidste år rundede stafetten som sagt 100 deltagere, hvilket sendte arrangørerne en tur i havnebassinet. Dengang udtalte de, at målet for 2022 måtte være 200 deltagere, før de ville hoppe i igen. 

”Jeg kan godt tvivle på, om vi når målet på de 200 deltagere, men jeg håber selvfølgelig på det,” siger Jannie.

Tilmelding sker på sportstiming.dk under eventnavnet: Stafet for Livet – Strandby Edition 2022

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmark for Børnecancerfonden støtter op om stafetten i Strandby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger