Venstre har mistet en fighter

Venstre har mistet en fighter

8. juli 2022 - kl. 12:11 - af

Asger Mortensen blev valgt i byrådet i 2017 med et flot personligt stemmetal. Sport og foreningslivet var helt sikkert grunden til, at Asger i 2017 valgte at stille op til byrådet i Frederikshavn Kommune, og at det blev for Venstre er heller ikke overraskende. Asger var liberal – han troede på friheden til at træffe sine egne valg i livet.

Han arbejdede energisk og Asgers hjerteblod var foreningernes ve og vel – og INGEN kendte krogene og udfordringerne bedre end han. Det blev et flot genvalg, men desværre kom denne byrådsperiode slet ikke igang – Asger søgte ikke orlov, da han fik konstateret kræft og tog beslutningen om at trække sig med øjeblikkelig virkning. Asger ville fokusere al tid på familie og sine nærmeste. 

Asger var nemlig mest af alt familiemenneske. Asger fortalte gerne og stolt om børnenes bedrifter. Han holdt tydeligt af sit liv og sin hverdag sammen med Hanne og familiens hund, som helt klart også blev godt forkælet.

Venstres gruppe lærte Asger at kende som et menneske med vilje og iver. Hans engagement var misundelsesværdigt, og når han troede på en sag, så gik han hele vejen. Derudover kommer Venstres gruppe til at savne Asgers lune og humoristiske sans og specielt udtrykket “ka’ bovserne hold’”. 

Asger efterlader et kæmpe hul hos mange mennesker og mange steder. Asger gik all in, når han meldte sig til noget. Frivillighed og det, “at vil man have noget til at ske, så må man selv tage fat” – det kendetegnede Asgers gøren og laden.

Vores tanker går til Hanne, Trine og Jeppe og til de mange andre, som Asger har sat spor hos. Vi vil passe på vores mange minder og med glæde og smil huske Asger.

Æret være Asgers minde.

 

Mette Hardam og Louise Jæger

Venstre Frederikshavn Kommune

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre har mistet en fighter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger