Nyoprettet fond med formål om økonomisk støtte

Nyoprettet fond med formål om økonomisk støtte

11. juli 2022 - kl. 9:36 - af

Fonden ”Anna og Jens Marinus Madsen samt Ida og Niels Kristian Madsens mindelegat” er en nyoprettet fond med hjemsted i Frederikshavn, og er stiftet af midlerne fra boet efter Hr. Niels Kristian Madsen, som afgik ved døden den 14. februar 2020.

Advokat Jakob S. Johnsen, HjulmandKaptain, som er i fondens bestyrelse oplyser følgende:
Formålet med fonden er gennem årlige legattildelinger at yde økonomisk støtte til almenvelgørende formål, herunder at yde støtte til en videre kreds af personer, som er i økonomisk trang eller har vanskelige økonomiske forhold, eller til et formål, som ud fra en i befolkningen almindeligt herskende opfattelse kan karakteriseres som nyttigt, og som kommer en vis større kreds til gode.
Fondens forvaltes af en bestyrelse bestående af tre medlemmer. Ved fondens oprettelse er til fondens bestyrelses udpeget Henning Hedegaard, der siden 1968 har arbejdet med landbrug, blandt andet egen mælkeproduktion helt frem til 2009, erhvervsejendomsmægler Tommy Kruse Fuglsang, Nordicals Frederikshavn og advokat Jakob S. Johnsen, HjulmandKaptain i Frederikshavn.

Det bestyrelsens opgave at uddele fondens midler i overensstemmelse med fondens formål.

Advokat Jakob S. Johnsen, HjulmandKaptain, oplyser at, ansøgere, som mener at opfylde betingelserne for tildeling af legater, kan søge hele året.

Hvert år i oktober måned vil der i lokale medier i Frederikshavn kommune, det vil sige lokalaviserne i Sæby, Frederikshavn og Skagen, blive indrykket annonce med opfordring til at
ansøge legater. Ansøgningsfristen vil være medium november. Bestyrelsen vil herefter mødes i slutningen af november med henblik på at behandle de indkomne ansøgninger.

Ansøgning med relevant dokumentation skal indgives til advokatfirmaet HjulmandKaptain i Frederikshavn.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyoprettet fond med formål om økonomisk støtte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger