Bil- og motorcykeltræf på Hedebo Strand Camping

(fotograf: Lene Krüger)

Bil- og motorcykeltræf på Hedebo Strand Camping

12. juli 2022 - kl. 12:07 - af

Scenen kunne ikke være smukkere for bil- og motorcykelinteresserede, da Hedebo Strand Camping i Sæby sidste år efter et års pause pga. coronarestriktioner igen holdt deres legendariske træf. Mere end 1.000 motorcyklister og 400 ejere af specialbiler fandt vej til stranden, og nu er muligheden der igen.

Som altid holder Hedebo Strand Camping tredje tirsdag og onsdag i juli hhv. motorcykel- og biltræf. Traditionen har aldrig været så populær som sidste år, hvor præcist 1.027 motorcyklister dukkede op tirsdag og godt 400 bilejere onsdag for at vise deres flotte maskiner frem.

De fylder stranden og pladsens stræder med de seværdige biler og motorcyklister, som campister og gæster fra nær og fjern, så kommer forbi og nyder synet af. Indtil arrangementet igen er slut ved 21-tiden og det er tid til at køre hjem.

Det kræver et stort logistisk arbejde at holde styr på trafikken sådan en aften, og der er god brug for naboernes forståelse. Om der kommer lige så mange udstillere igen i år, afhænger naturligvis også af vejret. Det ser indtil nu lovende ud.

De to arrangementer foregår:

Tirsdag den 19. juli kl 19-21 (motorcykler) og onsdag den 20. juli kl 19-21 (biler)

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bil- og motorcykeltræf på Hedebo Strand Camping' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger