10.000 kr fra Civitan til Hospice Vendsyssel

Fra venstre, souschef Anni Hansen, Hospice Vendsyssel, Thorkild Hansen, Civitan Sæby, Jens Bay-Nielsen, Civitan Skagen, Mogens Brun områdeleder Civitan i Danmark.

10.000 kr fra Civitan til Hospice Vendsyssel

13. juli 2022 - kl. 6:10 - af

Forleden donerede Civitan i Danmark kr. 10.000,- til børnegruppen på Hospice Vendsyssel, Frederikshavn. Pengene skal gøre gavn i gruppen af pårørende børn, der netop er en gruppe, der også bliver meget påvirket, når et nært familiemedlem bliver indlagt på Hospice.

Donationen blev vel modtaget af hospicechef Winnie Poulsen, og souschef Anni Hansen, således kan børnegruppen nu begynde at se nærmere på ønskelisten, hvor vi blandt andet hørte om en softice maskine og flere andre ting, så donationen skal nok ”få ben at gå på”.

Beløbet er indsamlet ved salg af Civitan Hjerte-Pins, af de 2 Civitan klubber i Danmark: Civitan Sæby og Civitan Skagen.

Civitan i Danmark støtter i lokalområdet / regionen herunder med at hjælpe mennesker, der har det svært, og støtte der, hvor samfundets indsats ikke rækker.

I Civitan klubberne afholdes der normalt møder hver anden uge, hvor medlemmerne samles med forskellige baggrund og erfaringer, for at give den enkelte nye impulser og for at skabe forståelse for andres handlinger, meninger og interesser, og planlægge kommende aktiviteter og uddeling af donationer efter ansøgning.

Desuden arbejder vi for en bedre samfundsmæssig holdning, baseret på hjælpsomhed og andre fundamentale normer, som må danne grundlag for et godt, ordnet samfund.

Civitan er upolitisk og har ingen religionstilknytning, men ønsker tolerance og forståelse mellem mennesker.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '10.000 kr fra Civitan til Hospice Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger