Ny plakat og postkort fra Stafet for Livet

Ny plakat og postkort fra Stafet for Livet

18. juli 2022 - kl. 10:12 - af

Trine Matea Kostending har malet årets plakat, der sælges i de lokale Meny-butikker.

Stafet for Livet Frederikshavn har de seneste år med stor succes solgt plakater og postkort med Charlotte Rømmings farverige motiver fra toppen af Danmark.

Nu har ”den bette maler” fra Sæby givet stafetten og malerpenslerne videre til en anden kreativ sjæl, Trine Matea Kostending fra Frederikshavn, der har malet årets plakat.

Trine Matea Kostending, der for nylig har udstillet sine billeder på Frederikshavn Bibliotek, maler oftest akryl og er inspireret af sit nærmiljø. Kranerne på havnen, kendte bygninger i sin hjemby og landskabet i og omkring Frederikshavn.

På plakaten til Stafet for Livet 2022 har Trine Matea Kostending malet karakteristiske vartegn i Frederikshavn Kommune, Krudttårnet, Den tilsandede Kirke, Fruen fra Havet med flere.

Plakater og postkort kan købes i Meny-butikkerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Bent Tolbod, frivillig i Stafet for Livet – og selv tidligere købmand på Menys nuværende adresser på Gl. Skagensvej og H.C. Ørsteds Vej i Frederikshavn – har lavet en aftale med de fire Meny-købmænd, der står for salget og sponserer Stafet for Livet Frederikshavn.

– Vi synes, det er et godt formål og bakker op om ildsjælene bag Stafet for Livet. Vi har i flere år hjulpet med alt muligt. Det lokale aspekt, hvor vi kan støtte og hjælpe på kryds og tværs, er vigtigt for os, og her får man så rent faktisk noget for pengene, siger Djenad Hercesovac og Morten Sandahl fra Meny H.C. Ørsteds Vej og Meny Gl. Skagensvej i Frederikshavn.

Det overordnede formål med Stafet for Livet er at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og det har også stor betydning for Meny-købmændenes engagement i Stafet for Livet.

– Vi kender alle sammen nogen, som er ramt. Familie, venner, pårørende og også medarbejdere tæt på. Derfor var vi med på ideen, da Bent Tolbod henvendte sig, siger Djenad Hercesovac.

Plakaten sælges for 100 kr. pr. stk, og postkortene, der findes i to størrelser, sælges for 25 kr. pr. pakke.

Postkortene indeholder også kort med Trine Matea Kostendings motiv Vendsyssel Flora.

Galleri Lars Falk tilbyder indramning af plakaterne, hvor en del af prisen går til Stafet for Livet

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny plakat og postkort fra Stafet for Livet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger