Erhvervshus Nord sætter fokus på grøn omstilling

Erhvervskonsulent Jonas Frederiksen.

Erhvervshus Nord sætter fokus på grøn omstilling

7. september 2022 - kl. 16:54 - af

I Verdensmålsugen står Erhvervshus Nord klar til at hjælpe din virksomhed i gang med den grønne udvikling gennem et væld af vækstprogrammer.

Verdensmålsugen er i fuld gang i hele Frederikshavn Kommune. Målet med ugen er at gøre verdensmålene til pejlemærker for en bæredygtig udvikling i hele vores lokalsamfund. Under ugen sættes der blandt andet fokus på klima, bæredygtighed og grøn energi.

”Frederikshavn Kommune har en ambition om at gøre FN’s Verdensmål til hverdagsmål. Det støtter vi op om i Erhvervshus Nord. Derfor har vi dedikeret Verdensmålsugen til at have fokus på grøn omstilling hos virksomhederne i vores område,” siger Niels Bay Christensen, der er erhvervsdirektør hos Erhvervshus Nord.

Ifølge erhvervsdirektøren er Verdensmålsugen et vigtigt initiativ, der taler ind i en grøn dagsorden, som er aktuel som aldrig før. Og det er en uge, der kan være med til at minde blandt andet virksomhederne om, at verdensmålene, herunder den grønne omstilling, er fremtiden.

Verdensmålene er noget Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord arbejder med hele året rundt, blandt andet gennem kommunens vækststrategispor Recycling City. Initiativet er støttet af EU’s Regionalfond og et skoleeksempel på, hvordan verdensmålene kan bidrage til vækst og jobskabelse. For Recycling City handler om at genbruge affald til nye råvarer og produkter og på den måde reducere udvindingen af nye råstoffer og udledningen af CO2.

Frederikshavn Kommune og Recycling City har gjort grøn omstilling til et redskab for vækst. Det kan man også gøre som virksomhed, men det kan være dyrt at komme i gang.

”I Erhvervshus Nord sidder vi klar under hele Verdensmålsugen til at hjælpe virksomheder i gang med at ansøge om økonomisk støtte fra diverse erhvervsfremmeprogrammer. Vi kan vejlede virksomhederne om, hvilke grønne vækstprogrammer, der passer til lige netop dem,” lyder det fra erhvervskonsulent Jonas Frederiksen.

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erhvervshus Nord sætter fokus på grøn omstilling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger