Elever i 3. klasse har hørt musik og mødt underviserne på Musikskolen

Elever i 3. klasse har hørt musik og mødt underviserne på Musikskolen

6. oktober 2022 - kl. 5:29 - af

De sidste tre uger har Musikskolen afholdt musikskoledage for kommunens børn i 3. klasse.

Til musikskoledage blev eleverne inviteret ind i Musikskolens lokaler og her har de mødt nogle af Musikskolens undervisere, som både fortalte om deres instrumenter og spillede forskellige numre på dem, for at vise hvordan, de lyder. Alle dage har der været to undervisere med, så de har kunnet spille nogle numre og vise eleverne, hvordan instrumenterne lyder sammen.

Bagefter fik eleverne selv lov at se nærmere på instrumenterne og nogle af dem fik også lov at prøve selv at spille. Nogle af eleverne har måske aldrig hørt en klarinet før eller måske har de ikke prøvet at sidde bag et trommesæt. Dette har de fået mulighed for til musikskoledagene. Og det har været en stor succes.

“Det vækker altid stor begejstring, når eleverne fra kommunens skoler er med til musikskoledage. Musikken kan jo røre os alle sammen og vi mærker i høj grad, at de elever, der deltager i musikskoledage, lader sig rive med og bliver berørt af musikken” Udtaler afdelingsleder i Musikskolen, Lasse Bomann Henriksen.

Efter Musikskoledagene har alle eleverne fået et tilbud fra Musikskolen med hjem; de får nemlig lov at få tre gratis prøvegange på Musikskolen. På den måde kan de prøve kræfter med et nyt instrument og de kan se om det er noget for dem. Musikskolen har mange forskellige aktiviteter og der er helt sikkert noget for enhver.

Hvis der sidder nogen derude, der gerne vil være med i Musikskolen, så er det aldrig for sent at lære et nyt instrument at kende, og der er plads på flere forskellige instrumenter og hold på Musikskolens tre afdelinger. På Musikskolens hjemmeside kan man læse om de forskellige instrumenter og her kan man også tilmelde sig.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elever i 3. klasse har hørt musik og mødt underviserne på Musikskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger