Fra sygeplejerske til borgmester

Privatfoto.

Fra sygeplejerske til borgmester

6. oktober 2022 - kl. 6:39 - af

Sikke en aften Lokalrådet i HK Vendsyssel fik sammen med mennesket Birgit S. Hansen, da der mandag aften var inviteret medlemmer fra hele Vendsyssel fortæller Lilly Pedersen fra bestyrelsen.

Vejen fra det, at gå sygepleje vejen og til at blive borgmester i Frederikshavn Kommune, blev brolagt med omsorg og fokus på den sociale indignation. Fra hjemmet har Birgit altid lært, husk nu at der er mennesker der er alene. Har du været forbi din nabo der er alene, sagde far altid, vi kan altid undvære lidt æbler eller andet, men vi kan også undvære omsorg for andre.

Birgits mor Tove var det kærlige og omsorgsfulde, centrum der var der for alle, når der var møde i Byrådet, som Birgits far Svend sad i 38 år, så skete det tit, at de lige skulle med hjem bagefter og have lidt natmad, det overskud var der også i familien.

Birgits familie betyder rigtig meget for hende kunne man nemt mærke og den flotte soldat der blev hendes livs kærlighed, René er hendes base i hjemmet. De 2 dejlige børn betyder selvfølgelig alt for dem begge.

Som Byrådspolitiker, og ikke mindst som Borgmester kommer Birgit også af og til i stormvejr, men det skal man kunne tåle. Det er ikke alle der behøver at være enige, men man skal kunne snakke sig til en løsning, det er vigtigt.

Hele salen, som var fyldt, lyttede intens og der var efter oplægget fra Birgit en god spørgeløst. Vi kan da kun være stolte af, at vi har en Borgmester der siger det hun mener og ja af og til kommer galt afsted i forhold til etikette, men det gør bare at hun er endnu mere nede på jorden som os andre, slutter Lilly Pedersen fra Lokalrådets bestyrelse. Vi nød det alle, og siger tak fordi vi fik lov at komme helt tæt på mennesket Birgit S. Hansen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra sygeplejerske til borgmester' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger