VEB vinder 7-2 ude over Aarhus AB – damedouble overrasker stort

Debora Jille og Cheryl Seinen.

VEB vinder 7-2 ude over Aarhus AB – damedouble overrasker stort

7. oktober 2022 - kl. 9:05 - af

Hjemme godt, men ude bedst. Sådan kan VEB omskrive det gamle mundheld efter fire runder af Badmintonligaen. Torsdag aften vandt VEB 7-2 ude over Aarhus AB, hvor aftenens helt store resultat var sejren i damedouble. Her vandt VEB-parret Cheryl Seinen/Debora Jille med 18/21, 23/21, 21/19 over Stoeva-søstrene fra Bulgarien, som er nr. 10 på verdensranglisten, hvor VEB-parret kun er nr. 27.

– De spillede outstanding godt. De foretog kloge valg og arbejdede stenhårdt. De blev ved med at gøre de ting, de skulle. De har aldrig vundet over Stoeva-søstrene. Det er en stor skalp, som virkelig giver dem mod på tilværelsen, jubler VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Hjemme godt, men ude bedst?

VEB vandt med 8-1 i sæsonens første udekamp mod oprykkerne fra KMB2010, mens de to hjemmekampe henholdsvis er blevet vundet med 5-4 over Gentofte og tabt med de samme cifre til Team Skælskør-Slagelse.

VEB indtager efter fire af ni runder i grundspillet fjerdepladsen med 33 point. Det er blot ét mindre end Solrød og Skovshoved, mens der er tre point op til topholdet Højbjerg/Via Biler, som er VEB’s næste modstander – en kamp, der spilles tirsdag 8. november i Aarhus.

De danske mestre fra VEB (Frederikshavn/Skagen/Hjørring) fik en drømmestart i Aarhus med en føring på 3-0. Der var sejre i begge mixeddoubler og Victor Svendsen i første herresingle.

Herefter tabte VEB begge damesingler. Kirsty Gilmour (nr. 16 i verden) blev slået i tre sæt af amerikaneren Iris Wang (nr. 26), mens Josefine R. Jensen tabte 21/23 i tredje sæt til Anne Fuglsang efter at have været foran med 20/16. I tirsdags tabte VEB-spilleren 19/21 i tredje sæt.

Magnus Johannesen øgede føringen til 4-2 med en sejr i tre sæt i anden herresingle, selv om han fik et vrid i ryggen og var hæmmet i sit spil. Da begge herredoubler vandt i to sæt, blev føringen udbygget til 6-2. Dermed var alle tre bonuspoint sikret. Det endte med sejr på 7-2 – og dermed 10 point i alt – til VEB, da Seinen/Jille overraskede stort mod Europas bedste damedouble.

– Det er et fantastisk resultat, som vi til enhver tid havde købt på forhånd ude mod AB. Vi har en trup, som er klar til at arbejde benhårdt. Alle spillere bliver ved, også selvom det måske ikke lige kører spillemæssigt, siger Allan Kolbro Nielsen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB vinder 7-2 ude over Aarhus AB - damedouble overrasker stort' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger