Frederikshavn Gymnasium med 75-års jubilæum

Frederikshavn Gymnasium med 75-års jubilæum

8. oktober 2022 - kl. 12:31 - af

Fredag fejrede Frederikshavn Gymnasium sit 75-års jubilæum. Det skete ved en reception fredag eftermiddag og en stor fest fredag aften.

Ved receptionen deltog omkring 90 tidligere og nuværende ansatte, samarbejdspartnere, elevrådet, bestyrelsen, repræsentanter fra de nordjyske gymnasier samt elever fra de første studenterårgange på både stx og hf.

Her var taler af rektor Thomas Svane, bestyrelsesformand Thomas Leander og elevrådsforperson Laust Jørgensen, musiske indslag og premieren på en film om gymnasiets historie produceret af gymnasiets mediefagslærere.

Ved aftenens store fest deltog gymnasiets nuværende elever, forældre, ansatte og udvalgte årgange af tidligere elever. Her var spisning, hygge og en masse snak samt forskellig underholdning tre steder på gymnasiet – bl.a. livemusik i festsalen.

Jubilæet blev en hjertevarm fejring af mange års undervisning, sociale fællesskaber, vigtige og sjove begivenheder og ikke mindst den særlige ånd på gymnasiet. En ånd som rektor Thomas Svane i sin tale forsøgte at indkredse med ordene

“Frederikshavn Gymnasium er vores alle sammens gymnasium og det er et produkt af en fælles indsats og et fælles mål om at skabe de bedste rammer for læring, dannelse og trivsel for de unge mennesker – og dermed også for os selv. Vi er alle både indsatsen og produktet – og det er vigtigt, vi husker på, når vi for 75. gang igen begejstres ved at ”studenterhuerne letter og bøgen springer ud”. Så kære Frederikshavn Gymnasium – fyldt med ånd og identitet – tillykke med de 75 år!”

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Gymnasium med 75-års jubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger