Film Camp for alle 15-17-årige filmnørder i Nordjylland

Liv Lundholm.

Film Camp for alle 15-17-årige filmnørder i Nordjylland

10. oktober 2022 - kl. 6:07 - af

Hvad gør man, når man gerne vil lære at lave film, men man er lidt for ung til at søge ind på FilmMaskinen? Man melder sig da til Film Camp her i oktober måned.

FilmMaskinens Film Camp er de unges mulighed for at dykke ned i filmmediet og virkelig fordybe sig i en filmproduktion hen over to dage. Campen er for alle unge 15-17-årige Nordjyder og den finder sted fredag d. 28. og lørdag d. 29. oktober og deltagerne skal både arbejde, hygge og sove i FilmMaskinens lokaler i Maskinhallen i Frederikshavn.

Deltagerne på Campen får undervisning af FilmMaskinens superkompetente underviser, Liv Lundholm. Liv har sit eget produktionsselskab og hun har været med på mange professionelle filmset. Og så er hun erfaren i at undervise målgruppen og hun er god til at lære fra sig og dele ud af sine erfaringer til de unge filminteresserede.

Fredag, når deltagerne ankommer til campen, bliver de først og fremmest introduceret til filmmediet og til hvordan, man griber det an, hvis man vil lave en god historie, der skal fungere på film. Eleverne skal så i gang med at skrive deres egne små historier og manuskripter. Fredag aften, når undervisningen er slut, bliver der lavet popcorn til en hyggelig filmaften. Deltagerne kan tage madrasser og soveposer frem og så er der ellers filmhygge på højt plan.

Hele lørdag bruges på at filme de historier, der er blevet skrevet om fredagen. Deltagerne skal optage og klippe deres film på deres telefoner og labtops og de får også lov at se og prøve noget af FilmMaskiens udstyr. Der optages enten i FilmMaskiens lokaler, udenfor eller på en anden location i Frederikshavn by. Campen sluttes af lørdag med en premiere, hvor deltagerne viser deres film og får feed back fra Liv og fra hinanden.

“Vi glæder os til at åbne dørene for en masse filminteresserede unge. Vi tror på, at det er vigtigt, at der er flere, der dygtiggør sig indenfor filmmediet. Mange af vores elever klarer sig godt og får arbejde i Filmbranchen efter de har gået på FilmMaskinen. Vi vil gerne åbne endnu flere unges øjne for de muligheder, der er, hvis man interesserer sig for filmproduktion.” Udtaler koordinator ved FilmMaskinen, Marie Weiergang

Campen er støttet af KulturKANten og er derfor helt gratis for de unge at deltage i.

Man kan læse mere om Campen på FilmMaskinens hjemmeside: https://filmmaskinen.dk/

 

Info:

Tid: fredag d. 28. oktober kl 17 til lørdag d. 29. oktober kl 18.

Pris: Det er gratis at være med.

Deltagerne skal selv sørge for frokost og aftensmad.

FilmMaskinen sørger for morgenmad til alle.

Tilmelding: send en mail til Marie på mrmi@frederikshavn.dk.

Husk at skrive dit navn, din alder og hvor, du kommer fra i mailen.

Tilmeldingsfrist: 17. oktober 2022.

Sted: FilmMaskinen, Skolegade 6, 9900 Frederikshavn

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Film Camp for alle 15-17-årige filmnørder i Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger