Det kom faktisk meget bag på os!

Det kom faktisk meget bag på os!

14. oktober 2022 - kl. 9:12 - af

Vi skal i byrådssalen alle stemme efter vores overbevisning. Det er der ingen tvivl om, men det ærgrer os, at vi ikke fik Jens Borup fra Venstre med i budgetaftalen. Det kom faktisk meget bag på os, da vi efter første behandlingen var helt enige. Sådan skulle det ikke være.

 Op til første behandlingen af budgetaftalen havde vi haft nogle hårde forhandlinger med faglige input fra medarbejdere, fra hinanden og med mulighed for at gå tilbage i vores bagland for at hente yderligere inspiration.  Det færdige resultat kender vi jo. Vi har alle hugget en hæl og klippet en tå for at få enderne til at nå sammen.

I processen har vi vendt mange besparelser med hinanden, men alle er tilsyneladende ikke kommet helt ind på forhandlingsbordet. Det synes vi er synd.

Jens Borup oplyste på byrådsmødet, at han med assistance fra en økonomimedarbejder fra administrationen og 2 – 3 timer nemt kunne finde 15 – 20 mio. kr. i besparelser, så der kunne blive råd til hans prioriteringer. Der er nu sat punktum i budgetforhandlingerne, men vi vil opfordre Jens Borup til – evt. med hjælp fra en økonomimedarbejder i et par timer – at komme frem med de besparelser som vi andre havde så svært ved at finde uden at det gik for meget ud over den borgernære velfærd, ventetider, servicemål og andet.

 

Gruppeformændene i Frederikshavn Byråd:
Karsten Thomsen, A
John Lamp Henriksen, C
Thomas Hjort, DF
Christina Lykke Eriksen, SF

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det kom faktisk meget bag på os!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger