Stor efterspørgsel på Ferieposer lægger op til familiehygge i efterårsferien

Stor efterspørgsel på Ferieposer lægger op til familiehygge i efterårsferien

17. oktober 2022 - kl. 9:46 - af

Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune oplever virkelig store interesse for deres tilbud om Ferieposer, så noget tyder på, at rigtig mange har planer om en rigtig hyggelig familieferie med læsning, spil og kreative udfoldelser.

Book en feriepose til efterårsferien. Sådan lyder opfordringen på bibliotekets hjemmeside, og det er der rigtig mange, der allerede har gjort. – Vi er næsten blevet væltet bagover, fortæller bibliotekarerne, som siden den 7. oktober har haft hænderne fuld med at pakke de mange bestillinger. Vi havde et lignende tilbud op til og i sommerferien, men med en meget beskeden interesse, og lige nu ser vi ind i mindst en syvdobling af antal bestillinger.

Tilbuddet henvender sig til børnefamilier, og det eneste de skal gøre, er at udfylde en formular med de enkelte familiemedlemmers interesser, og så pakker bibliotekets personale poserne helt efter de enkelte familiers ønsker.

Poserne kan indeholde spændende læsestof og underholdning i form af både bøger, film, brætspil osv. – Det er en dejlig opgave for os bibliotekarer, hvor vi kan få lov til at formidle nogle sjov, spændende eller måske uhyggelig bøger, som modtagerne endnu ikke har stiftet bekendtskab med, og vi får jo også selv en indsigt i alle de mange forskellige interesser, der bliver ønsket, fortæller bibliotekarerne.

Bestillingerne til denne ferie er meget varieret, men hovedvægten ligger på gode læseoplevelser, og en del har også ønsket bøger til kreative ideer.

Når poserne i løbet af et par dage er pakket færdige, får de enkelte familier besked om, at de kan afhente poserne på deres lokale bibliotek i den betjente åbningstid. Tilbuddet med at booke en pose gælder frem til og med lørdag den 22. oktober.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor efterspørgsel på Ferieposer lægger op til familiehygge i efterårsferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger