EfterĂĽrsferie i den vilde naturs tegn

Arkivfoto.

EfterĂĽrsferie i den vilde naturs tegn

18. oktober 2022 - kl. 9:02 - af

Giv hele familien fascinerende viden og en uforglemmelig naturoplevelse i ørnenes gigantiske nationalpark.

Drop dagligdagens bekymringer og løft blikket ud over endeløs, vild natur i efterürets varme farver.

Ørnereservatet slür dørene op til efterürsferie med büde hygge, viden og en frydefuld gysen, nür du kommer helt tÌt pü verdens største rovfuglearter.

Vores program varer en time og er sÌrdeles intenst. Du vil komme i nÌrkontakt med lynhurtige falke, stÌrke, smukke heste og gigantiske ørne. Du vil büde blive klogere pü og fuldstÌndig forført af de majestÌtiske mesterjÌgere.

Samtidig kommer du ind bag portene til et 40 hektar stort frirum for planter og dyr og lÌrer en masse om den vilde natur, miljøbeskyttelse samt vores fÌlles, lange kulturhistorie med rovfuglene.

Før og efter selve forevisningen er der mulighed for at besøge vores indendørs udstillinger og nyde en kop varm kakao foran den knitrende pejs i cafÊen.

Vi har mulighed for at rykke forevisningen af rovfuglene ind i vores store hal, hvis vejret viser sig fra sin allermest barske side. Men som udgangspunkt vil vi helst give vores gÌster oplevelsen udenfor i naturen, hvor alle ürstider har sin egen charme og skønhed.

Tag derfor varmt tøj pü og forbered hele familien pü en fascinerende dag i rovfuglenes rige.

– Jeg har besøgt Ørnereservatet fire gange, og jeg glĂŚder mig helt vildt til at komme tilbage i ferien! Jeg kan bedst lide vandrefalkene, for de flyver sindssygt hurtigt og er vildt gode til bĂĽde at se og finde vej. Men jeg elsker ogsĂĽ de kĂŚmpestore ørne, som kommer helt vildt tĂŚt pĂĽ os; sĂĽ sidder jeg helt, helt stille… En dag kunne jeg godt tĂŚnke mig at blive falkoner pĂĽ Ørnereservatet.
Thilde, tilfreds gĂŚst pĂĽ 11 ĂĽr

Ørnereservatet har übent hver dag i efterürsferien (15.-23. oktober, begge dage inklusive) fra klokken 14.00. Forevisningen starter kl. 15.00.

LÌs mere og køb evt. billet pü eagleworld.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EfterĂĽrsferie i den vilde naturs tegn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger