Stedet hvor vi samles

Stedet hvor vi samles

25. oktober 2022 - kl. 10:04 - af

Der foregår mange ting ved spisebordet. En af dem ligger i ordet, men resten afhænger meget af, hvem man er. Hvad bliver der for eksempel lavet ved spisebordet hjemme hos dig? Spiller I spil? Drikker I et glas vin og får en god sludder, eller er det en fast rutine, at alle spiser morgenmad sammen, inden dagen rigtig starter? Der er mange gode grunde til at have et godt spisebord, man kan få sig nogle dejlige stunder omkring. Her kommer en lille guide til, hvordan du udvælger sådan et.

Hvad skal det ske?

Der må være en god grund til at udskifte det gamle spisebord. Det er sådan en ting, man ofte går og tænker på, uden at få det gjort, fordi man ikke kan overskue at komme til at mangle det. Derfor skal man have styr på hvilket bord, der skal erstatte det gamle, før man smider det gamle ud. Først kan man tænke over, hvilken form, man ønsker, bordet skal have. Et rundt spisebord giver mere plads i rummet og nær kontakt mellem dem, som sidder omkring det. Et firkantet bord kan være lettere at indrette efter, og så ved man lige præcis hvor mange, der er plads til. Den vigtigste overvejelse at gøre sig er, hvad bordet skal bruges til. Herudaf kommer ofte en idé om, hvilken form og størrelse, det skal have.

Ting at tænke over

Næst efter disse faktorer, kommer du til de næsten mere besværlige spørgsmål. Hvilken farve skal det have? Hvilket materiale kunne være godt derhjemme? Det er vigtigt at stille disse spørgsmål, inden man træffer en beslutning. Farven kommer forhåbentlig til at bo i hjemmet i mange år, og materialet skal gerne kunne tåle lidt af hvert, hvis den holdbarhed skal være mulig. Men når du har været igennem disse overvejelser, kan du let købe dig et nyt s

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stedet hvor vi samles' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger