Socialdemokratiet har allerede lukket Nordjylland ned på sin vagt…

Socialdemokratiet har allerede lukket Nordjylland ned på sin vagt…

27. oktober 2022 - kl. 9:58 - af

… – nu vil de gøre det igen!
Socialdemokratiet er klar til at udskyde den 3. Limfjordsforbindelse – den udmelding er en katastrofe udtaler Folketingskandidat Mette Hardam, Venstre.

”Den 3. limfjordsforbindelse er vigtig for det nordjyske erhvervsliv, og den er vigtig for den generelle logistik i Nordjylland. Derfor vil Venstre holde fast i den politiske aftale om den 3. Limfjordsforbindelse. Vi har brug for den 3. Limfjordsforbindelse – den skal IKKE udskydes, den er allerede sat alt for dent i gang”.

Vi ved at SF, Enhedslisten, Alternativet og Frie Grønne er imod en 3. Limfjordsforbindelse. Moderaterne kan gå begge veje og nu vil Socialdemokratiet og Det radikale Venstre udskyde etableringen.

Det siger Venstre klart nej til.

Vi ved, at rigtig mange virksomheder i Nordjylland er afhængige af en smidig og hurtig transport over eller under fjorden. Vi ved også, at enkelte virksomheder allerede i dag har svært ved at få transporteret sine produkter via Limfjordstunnelen.

Nordjysk vækst og mange nordjyske arbejdspladser er således afhængige af en 3. Limfjordsforbindelse. Alle har prøvet eller har hørt om de trafikale problemer omkring Limfjorden om morgenen og om eftermiddagen. Personligt møder jeg udfordringen, når jeg pendler fra Lyngså til Aalborg – jeg bruger utallige timer hver uge på at trafikken står stille. De problemer må og skal løses nu.

Stem på et parti, der vil arbejde for, at en 3. Limfjordsforbindelse etableres hurtigst muligt. Det vil jeg, og det vil Venstre.

Mette Hardam, Folketingskandidat Venstre

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Socialdemokratiet har allerede lukket Nordjylland ned på sin vagt…' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger