Broen Frederikshavn og Pakhuset Skagen går sammen om en bedre jul

Broen Frederikshavn og Pakhuset Skagen går sammen om en bedre jul

28. oktober 2022 - kl. 11:35 - af

Julen er en tid for fællesskab, sammenhold og glæde. Det er Broen Frederikshavn og Pakhuset Skagens mission at bidrage til at flest mulige får dette opfyldt til jul.

Grundet tidens stigende priser, bliver julen i år økonomisk udfordrende for mange familier. Broen Frederikshavn og Pakhuset Skagen, går derfor sammen om at lette disse udfordringer for økonomisk trængte familier i Frederikshavn kommune, ved at tilbyde julehjælp.

Julehjælpen består af en julekurv indeholdende julemiddagen til juleaften og gaver til familiernes børn. Samtidig vil de afholde julestue på Pakhuset i Skagen den 24/12 fra klokken 10.00-14.00, hvor disse kasser bliver uddelt og hvor man kan opleve julestemningen i selskab med Broen Frederikshavn og Pakhuset Skagen og andre, som har lyst til at være med.

For at det kan lykkes, har de brug for din hjælp!

Da projektet udelukkende består af frivillige, har de brug for donationer. Det er her de håber på, at du/i har lyst til at bidrage til realiseringen af dette.
Alle donationer tæller store som små, og vil gøre en kæmpe forskel for økonomisk trængte familier i juletiden.

Donationer kan indsættes på følgende konto:
Middelfart sparrekasse: Reg. 1685 Kontonr. 3225815231 – Angiv donationen til Broen Frederikshavn julehjælp i feltet med ”tekst til modtager”.

Husk at Broen Frederikshavn er en frivillig organisation og derfor er alle bidrag fradragsberettigede. Indtast jeres CVR/CPR-nummer i modtagefeltet for at jeres bidrag kan indberettes.

Broen Frederikshavn og Pakhuset Skagen glæder sig til, i samarbejde med jer at gøre julen bedre for børn og voksne i Frederikshavn kommune.

Har du og din familie brug for hjælp til jul? Eller kender du nogen der har?

Julen er en tid for fællesskab, sammenhold og glæde. Det er deres mission at bidrage til at flest mulige får dette opfyldt til jul.

Du søger ved at sende en mail til info@broen-frederikshavn.dk med følgende oplysninger: Antal familiemedlemmer (de støtter op til 6 personer), antal børn og voksne, køn og alder på børn (til og med 18 år).

Julekurven kan hentes på Pakhuset Skagen, Rødspætte vej 6, 9990 Skagen den 24/12 i tidsrummet 10.00-14.00. Her vil de være vært for en lille julestue med alt, hvad der hører sig til. Hvis du/I ikke bliver modtager af en julekurv fra Broen Frederikshavn og Pakhuset Skagen, er du/I stadig meget velkommen til at komme ned og hygge dig med dem til julestuen. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Broen Frederikshavn og Pakhuset Skagen går sammen om en bedre jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger