Valgdebat på Frederikshavn Handelsskole

Valgdebat på Frederikshavn Handelsskole

29. oktober 2022 - kl. 5:40 - af

Valgdebatten var onsdag formiddag rykket ind i kantinen hos Frederikshavn Handelsskole med ni folketingskandidater.

Valgdatoen nærmer sig, og også Frederikshavn Handelsskole blev der onsdag diskuteret politik med ni folketingskandidater. Debatten var arrangeret af Frederikshavn Handelsskole, men også eleverne fra SOSU Nord, der holder til i Uddannelsescenter Frederikshavn på Kirkegade, var med til debatten.

Der var særligt fokus på psykiatrien og mental sundhed hos de unge, energikrisen og de stigende priser samt sundhed og manglen på personale. Der var en god og livlig debat. Særligt udfordrede et forslag fra nogle af eleverne om at nedsætte valgretsalderen til 16 år flere af kandidaterne, der ikke kendte til moderpartiets holdning. Generelt set var der dog en positiv stemning for at se på at sænke valgalderen.

De ni kandidater var Peter Scheining fra Kristendemokraterne, Mette Hardam fra Venstre, Bjarne Laustsen fra Socialdemokratiet, Mark Jewkes fra Alternativet, Benjamin Jørgensen fra SF, Sebastian Hybert fra Enhedslisten, Alexander Mikkelsen fra Konservative, Sólbjørg Jakobsen fra Liberal Alliance og Dorthe Kerschus fra De Radikale.

Senere på ugen skal der også afholdes folketingsvalg på handelsskolen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Valgdebat på Frederikshavn Handelsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger