Enhedslisten Frederikshavn-Læsø støtter Næstehjælperne

Enhedslisten Frederikshavn-Læsø støtter Næstehjælperne

30. oktober 2022 - kl. 6:02 - af

Ved dette valg har Enhedslisten Frederikshavn-Læsø valgt at droppe valgplakaterne til fordel for, at bruge vores valgkampsmidler på gøre noget for dem som bliver særligt ramt af den aktuelle krise.

Derfor var vi i onsdags forbi Næstehjælperne med en donation på 5000 kr., og en hjælpende hånd til at forberede dagens maduddeling. Næstehjælperne modtager overskudsmad fra supermarkederne som ellers vil blive kasseret. Maden uddeler de ganske gratis fra deres lokaler på Langerakvej 36 i Frederikshavn flere gange om ugen. På deres facebookside kan man orientere sig om tidspunkter for maduddeling. Man medbringer selv en pose til maden, og de frivillige er der til at vejlede. Der er tilmed en gratisbutik med tøj og andet man typisk finder i en genbrugsbutik.

Som noget særligt i år yder Næstehjælperne julehjælp til dem som trods økonomisk trængsel, ikke lever op til kriterierne som stilles for at få hjælp andre steder.
Med den aktuelle krise vi står i, er Næstehjælpernes arbejder vigtigere end nogensinde. Ikke alene formår Næstehjælperne gennem deres maduddeling at støtte hundredvis af mennesker hver uge. De er samtidig med til at udnytte de enorme mængder mad som hver dag kasseres.

Næstehjælpernes arbejde beror alene på frivilliges hjælp og donationer, og det er ikke nemt at skaffe penge nok til husleje, elregningen osv. Vi kan derfor kun opfordre til at støtte deres vigtige arbejde med et støttemedlemsskab eller en donation på mobile pay nummer: 401292. Hvis man ønsker at give støtte specifikt til julehjælp kan man skrive julehjælp i kommentarfeltet.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Enhedslisten Frederikshavn-Læsø støtter Næstehjælperne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger