Uanset om du er rød, grøn eller blå – så stem lokalt!

Mette Hardam.

Uanset om du er rød, grøn eller blå – så stem lokalt!

31. oktober 2022 - kl. 9:52 - af

Nej, du kan ikke stemme på Lars fra Græsted. Pia Olsen Dyhr eller Søren Pape Poulsen står heller ikke på din stemmeseddel i Nordjylland. Den indeholder ”kun” de kandidater, som er opstillet i Nordjylland. Folketingsvalget handler også om at stemme lokale kandidater ind på Christiansborg. Thyboerne er ”verdensmestre” i den disciplin. Dem skal vi lade os inspirere af, hvis vi vil have flere vendelboer i Folketinget.

Jeg er en af få kandidater, som bor i Vendsyssel. Faktisk er vi kun to kandidater i Frederikshavnerkredsen, som bor i Frederikshavn Kommune. Det er – mener jeg – en stor styrke og også min største motivation for at stille op. Jeg vil bygge bro mellem Vendsyssel og Christiansborg udtaler Mette Hardam.

Det er helt afgørende, at du stemmer personligt på mig, hvis du ønsker en lokal Venstre-politiker i Folketinget.

Jeg er ikke som de andre. Jeg lover ikke guld og grønne skove. Det er der til gengæld mange andre, der gør i denne valgkamp, og vi ved alle, at det til syvende og sidst drejer sig om at kunne tælle til 90 for at få noget gennemført.

Men jeg lover, at jeg tager arbejdshandskerne på. Det kan jeg og har gjort i mere end 30 år i det private erhvervsliv, og jeg vil kæmpe for, at Vendsyssel bliver prioriteret i beslutninger, så det altid vil være attraktivt at bo og leve i Vendsyssel.

Vi kan ikke ændre på, at vi er fra ”udkanten”, men vi kan sørge for, at ”udkanten” får en stemme på Christiansborg. Det vil have utrolig stor betydning for Vendsyssel at have en ”nær kontakt” til Christiansborg.

Jeg har brug for massiv lokal opbakning, hvis Frederikshavnerkredsen (Læsø) skal bryde 20 års fravær af Venstre lokalt i Folketinget. Jens Christian Larsen (2001-2005) var Venstres sidste medlem af Folketinget.

Frederikshavn Kommune har brug for et folketingsmedlem, som bor og lever i landets nordligste kommune. Med al respekt – hvad enten du er rød, grøn eller blå, så er det vigtigt at stemme lokalt. Husk det, når du står i stemmeboksen tirsdag den 1. november. Mette Hardam står som nr. 1 på Venstres liste i Frederikshavnerkredsen (Læsø).

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uanset om du er rød, grøn eller blå – så stem lokalt!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger