43-årig mand savnes – ring 114 med oplysninger OPD

43-årig mand savnes – ring 114 med oplysninger OPD

2. december 2022 - kl. 13:00 - af

Nordjyllands Politi leder i øjeblikket efter en 43-årig mand, der i går er forsvundet fra sit hjem i Frederikshavn i nedtrykt sindstilstand. Alle borgere med oplysninger i sagen bedes ringe til politiet på telefon 114.

Den savnede mand, forlod formentlig sit hjem på Søren Norbys Vej i går aftes, den 1. december 2022, og han var sidst i kontakt med sine nærmeste pårørende omkring kl. 20.30. 

Da sagen i morges blev anmeldt til Nordjyllands Politi, indledte man straks en undersøgelse og eftersøgning, oplyser vagtchef, politikommissær ved Nordjyllands Politi, Jesper Green Sørensen.  

”Og vores efterforskningsskridt i sagen peger i øjeblikket i retning af, at den savnede er søgt mod Frederikshavn Havn. Derfor er vi til stede for at afsøge havneområdet,” siger Jesper Green Sørensen.

Vagtchefen tilføjer, at der desuden er sendt indsatsleder til stedet for at koordinere, ligesom hundepatruljer i øjeblikket runderer i området, og der er også en drone på vej i luften for bistå med eftersøgningsarbejdet. 

”Vi ønsker også borgernes hjælp,” understreger Jesper Green Sørensen, ”så hvis man har set pågældende eller har oplysninger i sagen, så ring straks til os på 114.” 
 
Vagtchefen opfordrer ligeledes til, at borgere i Frederikshavn kigger efter i udhuse, skure, garager ol., da det ikke kan udelukkes, at den savnede kan have taget ophold der som værn mod kulden.  

Politiet er desværre ikke i besiddelse af foto af den savende, men han beskrives som: 43 år gammel, 170-175 cm høj, slank, kort og mørkt hår, ingen skæg, ingen briller og ingen særlige kendetegn. Han var iført: sort tophue, cowboybukser, rød t-shirt, sort vindjakke og brune sko.

Alle oplysninger i sagen skal gå til 114. 

Opdateret: Den efterlyste er fundet i god behold. Efterlysningen er derfor aflyst. Vi takker for hjælp i sagen.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '43-årig mand savnes – ring 114 med oplysninger OPD' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger