Jeg synes det er vigtig at kunne danse i regnen

Jeg synes det er vigtig at kunne danse i regnen

5. december 2022 - kl. 5:57 - af

Hovedpersonen denne gang på FCMR er en pige der trods sine knap 40 år er en humørspreder og foreningspige, der altid har mange bolde i luften.

Hun er vokset op i Kilden, i en foreningsfamilie med frivillighed i familiens DNA, og som i dag selv har en familie, der også sætter frivilligt arbejde højt på dagsordenen.

Anne Louise arbejder i dag som familiekonsulent på Skansen i Frederikshavn og er ved at uddanne sig til familieterapeut.

Hun blev i 2016, da hun var gravid med sit andet barn diagnosticeret med brystkræft, og fik behandling både under og efter graviditeten. Hvordan takler man sådan en situation, og hvordan bruger man humoren konstruktivt under sådan et forløb, ja det gir’ Anne Louise eksempler på.

Hun synes det er vigtig at kunne danse i regnen, og hun kommer med sjove og lærerige anekdoter, som giver tid til eftertanke.

Det er vigtigt at anerkende de frivilliges arbejde, og give ”high Fives” til både børn og voksne, noget hun selv bruger neget både som træner og spejderleder.

Anne Louise er en glad og optimistisk pige, der virkelig gør en forskel.

Interviewet er tilrettelagt og produceret af Gitte Hansen for FCMR og kan høres i mandagsmagasinet i dag d. 5. december kl. 18 og som podcast efterfølgende på www.fcmr.dk

Du kan lytte til udsendelsen i radioen

Frederikshavn 106,6 HMz

Østervrå 103,5 MHZ

Sæby 97,4 HMz

Podcast www.fcmr.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jeg synes det er vigtig at kunne danse i regnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger