En ildsjæl fylder 75 år

En ildsjæl fylder 75 år

8. december 2022 - kl. 6:54 - af

Fie Mølholt fylder 75 år den 3. januar og fejres med reception.

Her og der og alle vegne, hvor nøgleordet er frivillighed, der ser man også Fie Mølholt, en af Frederikshavns store ildsjæle. Hvad enten det er på Dog Walk under lyserød lørdag, som medlem af hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse eller smukt og traditionelt klædt i folkedragt under den historiske festival Tordenskioldsdagene.

Fie Mølholt har på godt gammelt dansk ”krudt i røven” og kan slet ikke lade være med at engagere sig, der hvor hun ser, der er brug for en ekstra hånd. Sådan var hun, da hun gik på arbejde, og sådan har det også været, siden hun forlod arbejdsmarkedet, men nu som frivillig i mange forskellige sammenhænge.

I forbindelse med Fie Mølholts 75 år fødselsdag inviterer Frederikshavn Boligforening til reception tirsdag den 3. januar fra kl. 13.00-15.00 i aulaen ved Ørnevej 1 i Frederikshavn, indgang fra Rimmensgade, hvor beboere, samarbejdspartnere, ansatte, familie og venner af huset er velkomne.

– Vi har haft fornøjelsen af Fie, de sidste 20 år. Et kæmpe arbejde som vi virkelig sætter stor pris på, fortæller Claus Thomsen, direktør i Frederikshavn Boligforening. Fie Mølholt har siden 1992 været engageret i boligforeningen bl.a. i den afdelingsbestyrelse, hvor hun bor, samt fra 2020 som formand i Frederikshavn Boligforenings bestyrelse.

Selv siger Fie Mølholt om sin entusiastiske tilgang til tingene: – Mine kollegaer mener, at jeg nok har det ligesom Pippi Langstrømpe, ”det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”, og der er ingen tvivl om, at jeg bliver inspireret af en god udfordring og sjældent siger nej, hvis jeg kan se, noget burde løses men ikke bliver det uden en indsats, forklarer hun.

Fie Mølholt har mange kasketter på og har bl.a. været formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening siden 2015 og i hovedbestyrelsen siden 2021. Hun har været med i Tordenskiolds soldater i snart 25 år, og i Frivillighuset i 6 år. Hun holder fast i det, der interesserer hende og er stadig spejder, ikke længere som Grøn pigespejder men nu som gammel spejder i Augusta Patruljen.

Trods Fies store engagement i den frivillige verden, så er det familien, der betyder mest. Fie Mølholt er gift med Poul gennem 53 år og sammen har de to børn og fire børnebørn.

I forbindelse med receptionen og af hensyn til køkkenet vil Frederikshavn Boligforening gerne have tilmelding senest den 22. december 2022 på ulla@fbmail.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En ildsjæl fylder 75 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger