Erhvervsforeningerne har nomineret årets vækstvirksomheder og iværksættere

Erhvervsforeningerne har nomineret årets vækstvirksomheder og iværksættere

15. december 2022 - kl. 11:17 - af

Når Frederikshavn Erhvervsråds formand Karl Erik Slynge går på scenen i Det Musiske Hus til Vækst og Vilje-arrangementet torsdag 2. februar 2023, vil han præsentere 11 nominerede til Erhvervsprisen 2022 samt 6 nominerede til Iværksætterprisen 2022.

De nominerede til Erhvervsprisen 2022 er: AVK Tooling A/S, B6 Group, Color Hotel Skagen, Cralog, Im. Stiholt A/S, Palads Teatret, Astrid Fiskeri A/S, XL-Byg Elling Tømmerhandel, Skagen Salmon, Tvis Køkkener Sæby og Ålbæk Badehotel.

Vækst og Vilje Erhvervsprisen gives til en virksomhed, person eller organisation, som har ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune.

Til prisen som årets iværksætter er følgende nomineret: Helle Høyer, L&N Supply Ships, Skagen Padelcenter, Sæby Bryghus, Sæby Just Creative og Søndergaard F.

Iværksætterprisen gives til en virksomhed eller virksomhedsleder, som inden for de seneste fem kalenderår har etableret eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn Kommune og derigennem bidraget positivt til den erhvervsøkonomiske udvikling.

Det er erhvervsforeningerne, turistforeningerne og handelsstandsforeningerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby, der indstiller til de to priser, hvorefter Frederikshavn Erhvervsråd vælger vinderne ved en hemmelig afstemning.

– Jeg er glad og stolt over, at vi har så stærkt et felt af nominerede i en svær tid som nu, hvor erhvervslivet kæmper med efterdønningerne af corona-pandemien og konsekvenserne af krigen i Ukraine, energikrisen og den voldsomme inflation. Trods de ugunstige vilkår har Erhvervsrådet haft hele 11 virksomheder at vælge mellem, som alle har præsteret imponerende resultater. Og samtidig fortæller nomineringerne til Iværksætterprisen, at der fortsat er driftige mennesker, som har mod på at starte nye virksomheder. Det giver en stærk tro på fremtiden i Frederikshavn Kommune, siger Karl Erik Slynge.

Vækst og Vilje Erhvervs- og Kulturarrangementet plejer at samle godt 200 erhvervsfolk til en fejring af erhvervslivet i kommunen. Her får vinderne overrakt deres priser, som er en skulptur af Christian Svendsen og et diplom. Desuden uddeler Roblon Fonden fire uddannelsespriser til talenter fra erhvervsuddannelserne. Deltagerne kan også glæde sig til taler af borgmester Birgit S. Hansen, erhvervsrådsformand Karl Erik Slynge og erhvervsdirektør Niels Bay Christensen, inden dagens hovedtalere går på scenen. Det er tvillingsøstrene Amalie Korning Wedege og Kristina Korning Wedege – to frederikshavnere, der har gjort imponerende karriere inden for henholdsvis sikkerhed i bankverdenen og forskning samt rådgivning inden for bæredygtighed og udvikling af grøn teknologi. Arrangementet er sponsoreret af Beierholm, Spar Nord Bank, Arena Nord og Frederikshavn Kommune.

Du kan læse mere om Vækst og Vilje-arrangementet samt tilmelde dig på www.erhvervshusnord.dk.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erhvervsforeningerne har nomineret årets vækstvirksomheder og iværksættere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger