Motion og frisk december luft i naturen

Motion og frisk december luft i naturen

19. december 2022 - kl. 10:46 - af

Frederikshavn Kommune har opsat nye motionsredskaber i Thorshøj og Østervrå samt repareret dem, der står i Gybels Plantage og Bangsbo Dyrehave.

Julen står for døren, og det betyder masser af julemad og julegodter. Skal du lige have lidt ekstra plads til alt den gode julemad? Eller har du bare lyst til at nyde den friske december luft? Så er der et væld af muligheder i Frederikshavn Kommune. Center for Ejendomme, Park og Vej har i 2022 repareret de eksisterende motionsredskaber i Gybels Plantage og Bangsbo Dyrehave samt opsat nye ved Thorshøj Anlæg, og Østervrå Idræts- og Kulturcenter. Derudover er opsat tavler ved alle motionsredskaberne, hvor du kan få forslag til øvelser.

I Gybels Plantage er motionsredskaberne flyttet over til madpakkehuset ved søen. Stierne i Gybels Plantage er velegnet til både løb og vandreture. Derfor bliver motionsredskaberne forhåbentlig et godt supplement til de mange løbere i plantagen og de nærliggende idrætsforeninger.

Motionsredskaberne i Bangsbo Dyrehave var slidte, og der har længe været et ønske om fornyelse fra skovens besøgende. Dette ønske er nu blevet opfyldt. De renoverede motionsredskaber er opsat ved naturlegepladsen, hvor du med sved på panden, har gode muligheder for at se både krondyr og dådyr på sletten neden for legepladsen.

Det blev tidligere på året besluttet, at der skulle opsættes motionsredskaber i to af kommunens oplandsbyer. Her faldt valget på Thorshøj og Østervrå. De nye redskaber er indviet, og borgerne har fået en demonstration af motionsredskaberne. Frederikshavn Kommune vil i løbet af 2023 undersøge, om motionsredskaberne bliver brugt, eller om de skal flyttes. Det er nemlig tanken, at motionsredskaberne kan flyttes fra by til by, så andre kan prøve dem og forhåbentlig få glæde af dem.

Du kan finde motionsredskaberne og alle de rekreative muligheder på Kort | udinaturen.dk.

Motionsredskaberne bliver til med hjælp fra en ekstrabevilling til rekreative tiltag i naturen, som blev vedtaget i kommunens budgetaftale for 2022-2025.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Motion og frisk december luft i naturen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger