Hvorfor får jeg ikke tømt mit affald?

Hvorfor får jeg ikke tømt mit affald?

20. december 2022 - kl. 14:09 - af

Forsyningen har fortsat store udfordringer med isglatte, fortove og veje.

En skraldemands arbejde udføres på fortove, indkørsler og veje, og det er forbundet med stor risiko at arbejde på isglat underlag. De har allerede nu i Forsyningen haft flere alvorlige arbejdsskader, som følge af det glatte føre.

Forsyningen har ingen indflydelse på den kommunale prioritering af, hvordan glatførebekæmpelse skal udføres. De skal alene vurdere, om forholdene muliggør, at de kan udføre opgaven – derfor er den største udfordring sjældent sne, men hyppigere isglat underlag.

Kan de ikke hente dit affald, kan du samle det ekstra affald i en sæk. Den tager de med, når de igen kan gennemføre tømningen.

Tak for din tålmodighed.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvorfor får jeg ikke tømt mit affald?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger