Venstre ønsker glædelig jul

Venstre ønsker glædelig jul

25. december 2022 - kl. 9:20 - af

Kære læsere.

Vi har mange traditioner i vore lille land. Lige nu er det årets store ”opsamlingsheat” hvor traditionerne står i kø, nemlig julen og nytåret.

Vi elsker julen og mange af dens traditioner, men vi skal også passe på, at der er plads til fornyelse og have mod til at skrotte de traditioner som egentlig er opstået som gode og hyggelige ting i sin tid, men som måske passer utroligt dårligt til den tid vi i dag befinder os i.

Sådan bør det også være i politik. Lokalpolitisk er det 1. år af valgperioden nu gået.

Vi så vist alle frem til et farvel til Covid, men desværre måtte vi sige goddag til noget værre, nemlig krig i Europa, løbsk inflation, store rentestigninger og en nærmest uoverskuelig energikrise. Det skaber en utryg tilværelse for mange, og det skaber også et meget begrænset kommunalt råderum .

Vi tilstræber os alle på at gøre det så godt som vi kan, ud fra det mandat vi har fået af vælgerne, og så håber vi på, at de fleste synes vi gør det godt, uanset om de er politisk enige eller uenige.

I Venstre ser vi frem til et 2023 hvor der vil komme mere styr på krisen og hvor vi kan finde sammen om nogle gode politiske beslutninger i Frederikshavn Kommune, med afsæt i det råderum udviklingen giver, og i gensidig respekt for vores forskellige tilgange.

Nu vil vi lade julefreden sænke sig og bruge tiden på hinanden i vores respektive familier.

På Venstres vegne vil jeg gerne takke for opbakningen gennem 2022 og så ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkeligt nytår.

Peter Sørensen, Gruppeformand Venstre

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre ønsker glædelig jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger