Lise Nørgårds bisættelse udsætter nytårskoncert i Frederikshavn

Lise Nørgårds bisættelse udsætter nytårskoncert i Frederikshavn

4. januar 2023 - kl. 9:17 - af

Nytårskoncerten i Abildgård Kirke i Frederikshavn, som skulle have fundet sted lørdag den 14. januar kl. 16.00, er blevet udsat til dagen efter – søndag den 15. januar kl. 19.30. Årsagen skyldes at et af hovednavnene ved koncerten, operasanger Jens-Christian Wandt, skal synge ved Lise Nørgårds bisættelse, som finder sted den 14. januar.

Lise Nørgård og Jens-Christian Wandt var nære venner i over 25 år, så det betyder meget for ham at kunne deltage i bisættelsen både som ven og som sanger. Det har man stor forståelse for i Abildgård Kirke, og koncertens arrangør Knud-Erik Thrane fik derfor hurtigt flyttet koncerten til den 15. januar kl. 19.30. Lise Nørgård skal bisættes fra Sankt Pauls Kirke i København, den 14. januar kl. 14.00, bisættelsen bliver transmitteret direkte på TV.

Ved Nytårskoncerten i Abildgård Kirke vil Lise Nørgård blive mindet med et par musikalske indslag og sjove minder fra over 25 års venskab. Derudover byder programmet på operette, musical og pop, og populære danske sange. Et festligt program, den helt rigtige begyndelse på et nyt år. 

Koncertens solister er udover Jens-Christian Wandt, Lise Robenhagen Hjørne og Mads Toghøj. De bliver akkompagneret af Knud Erik Thrane, Tine Lilholt, Klaus Thrane og Jesper Frost Bylling

Alle der har købt til den 14. januar vil blive kontaktet af Billetten.dk vedrørende flytningen. Er man forhindret i at deltage i den nye koncert kan man få pengene retur.

Der er stadig billetter til Nytårskoncerten, de kan købes via billetten.dk:

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/109244?

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lise Nørgårds bisættelse udsætter nytårskoncert i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger