En stjerne vendte hjem og tog os alle med storm

Privatfoto.

En stjerne vendte hjem og tog os alle med storm

21. januar 2023 - kl. 6:06 - af

Frederikshavn Teaterforening, ved Erik Salling bød velkommen til en helt speciel mandag eftermiddag i Frederikshavn Kirke. Der var godt fyldt op og alle var forventningsfulde og klar til en god oplevelse, og det fik vi, fortæller Erik Salling.

Lene Siel tændte tusindvis af stjerner i hjertet hos publikum, da hun akkompagneret af den fabelagtige pianist Carl Ulrik Munk-Andersen, sang så selv englene må have overgivet sig.

Kærlighed og nærvær blev spredt i store portioner og det var rørende da hendes yngste datter Julie Siel, sang først solo og siden duet med sin mor.

Sangen, kirken, stemningen og publikum fik en mørk dag til at lyse klar.

Lene Siel, fortalte små historier fra sit liv i Frederikshavn og var glad for at se, at hendes mors bedste veninde var blandt publikum, det var rørende at se den gensynsglæde.

Også en lærer fra gymnasiet var til stede og fik en hilsen med på vejen. Ja, Lene Siel kom helt hjem under sin optræden g det var nemt at mærke, at både hun og publikum nød det rigtig meget.

Tak fordi vi fik lov. How can we make this moment last for ever, Sang Julie, ja vi kan da gøre et forsøg siger Erik Salling og vi fra bestyrelsen vil nu lave en aftale om et genbesøg, så glæd – det gør vi.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En stjerne vendte hjem og tog os alle med storm' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger