Dialogmøde: Knap 200 borgere diskuterede planer for nyt grønt erhvervsområde i Frederikshavn

Dialogmøde: Knap 200 borgere diskuterede planer for nyt grønt erhvervsområde i Frederikshavn

10. februar 2023 - kl. 6:46 - af

Onsdag aften afholdt Frederikshavn Kommune et dialogmøde med borgere og virksomheder om planerne for et nyt grønt erhvervsområde vest for Frederikshavn.

Recycling City. Det er navnet på projektet, der skal huse et ca. 1000 hektar stort område vest for Frederikshavn til vedvarende energiproduktion, og hvor grønne virksomheder kan etablere sig.

Onsdag aften tog kommunen hul på idéfasen med et dialogmøde, hvor både borgere og virksomheder var inviteret til at give deres meninger, idéer og bekymringer til kende om Recycling City.

Mødet er et led i en åben proces, hvor alle har mulighed for at bidrage med betragtninger. Og der var stor interesse for projektet blandt de knap 200 deltagere.

– Der var et større fremmøde, end vi havde regnet med, og engagementet var stort. Der er selvfølgelig nogle, som har bekymringer, fordi de bor tæt på området, og det forstår vi godt. Dem lytter vi til, og generelt havde vi en rigtig konstruktiv dialog, siger Peter E. Nielsen, formand for Plan- og Miljøudvalget.

Alle kan fortsat bidrage med forslag og idéer

Selvom mødet er overstået, har både borgere og virksomheder mulighed for at dele forslag, idéer og bekymringer med kommunen frem til den 10. april 2023.

På den digitale platform ’Sammen om Frederikshavn Kommune’ kan alle sende kommentarer til kommunen. Her kan man også læse mere om helhedsplanen for Recycling City. Det er også muligt at sende en mail eller et brev til kommunen. Det kan du læse mere om her.

– Vi vil rigtig gerne i dialog med alle interesserede og selvfølgelig borgere og virksomheder i området, så vi sammen kan indgå i konstruktiv dialog om, hvordan området skal udvikle sig i fremtiden, siger Peter E. Nielsen, formand for Plan- og Miljøudvalget.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dialogmøde: Knap 200 borgere diskuterede planer for nyt grønt erhvervsområde i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger