Lokalråd Vendsyssel i HK afholdt generalforsamling for hele området

Lokalråd Vendsyssel i HK afholdt generalforsamling for hele området

10. februar 2023 - kl. 6:12 - af

Mødet blev et tilløbsstykke, da ikke mindre end 32 deltagere mødte op i Hjørring. Det var en glad formand Pia Degn der bød alle velkommen til en aften med fokus på det HK kan være med til at gøre for og med sine medlemmer. En særlig velkomst til afdelingsformand Jan Severinsen fra HK Aalborg.

Pia Degn kom i sin beretning ind på alle de mange store udfordringer der er i samfundet i øjeblikket, ikke kun nationalt men også globalt. Der er mange tragedier vi er vidne til, som vi skal forholde os til som mennesker.

Vi bor i den skønneste landsdel, men desværre også en landsdel der er udfordret på mange parametre. Men vi ser det som et stort plus, at vores nordenfjordske kommuner forsøger at gøre alt det bedste der står i deres magt, for os indbyggere.

Efter beretningen, som blev enstemmigt godkendt, var der valg til lokalrådsbestyrelsen og her blev Pia Degn genvalgt som formand, Lilly Pedersen, Gitte Nyqvist, Randi Offersoy, Anne Marie Schøn, Ingrid Møller Jensen og Dorte Barslev blev alle genvalgt. Der var nyvalg til Zacharias Birkholm Krog Andersen og Elisabeth Tornvig.

Fra mælkedreng til Borgmester

Efter generalforsamlingen var der besøg af Kurt Kirkedal Jensen, der fortalte om sit liv lige fra han blev født på Hotel Royal i Skagen, til han som 9 årig var mælkedreng og som 13 årig kom ud at fiske. Spændende beretning der blev fulgt med oplevelser og jobs, i voksenlivet hvor mange forskellige erhverv blev prøvet.

Nogle med held og andre med mindre held, men altid med en optimisme og tro på fremtiden.

Borgmesterstolen i Skagen var en kæmpe udfordring og her nød Kurt samværet og dialogen på mange fronter. Der var kampe der skulle kæmpes og det turde Kurt.

Den store kærlighed til Katrine og deres 3 børn, 9 børnebørn og 1 oldebarn skinnede så tydeligt igennem når Kurt fortalte. Det har været et liv der har indeholdt megen politik, men også store rejser i de varme lande, hvor forskellige samarbejdspartnere har været inde over. Spændende historie, som viser, at med vilje, livsglæde og lyst kan man komme langt omkring og tage masser af livtag med et liv hvor der også kom sygdom ind over i en periode. Tilbage i politik kom Kurt og det er ikke så ringe endda.

Beriget kunne generalforsamlingens gæster tage hjem og HK Lokalrådet er klar med masser af spændende tiltag for deres medlemmer, de ved, at de kan finde det på mithk.dk slutter Pia Degn.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalråd Vendsyssel i HK afholdt generalforsamling for hele området' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger