Nordjyllands Politi fraråder nu al unødig udkørsel

Nordjyllands Politi fraråder nu al unødig udkørsel

17. februar 2023 - kl. 21:16 - af

Stormen Otto har udvikler sig og er taget til. Det mærker man hos Nordjyllands Politi, hvor der her til aften er travlt med hændelser. Særligt er løsrevne gavle og tage på større beboelsesejendomme et problem, som giver farlige situationer. Nordjyllands Politi fraråder nu al unødig udkørsel i hele Nordjylland.

Vagtchef Lau Larsen siger om situationen: 
”Omfanget af hændelser er i øjeblikket stigende og vi kan mærke at vinden har fat derude. Vi har et godt samarbejde med kommunerne og Nordjyllands Beredskab, hvor vi rykker ud til de mest kritiske hændelser. Generelt må vi sige, at vi lige nu ikke har mulighed for at rykke ud til alle anmeldelser. Nogle ting må vente til at stormen er løjet af.
Som situationen ser ud lige nu, vurderer vi at det er nødvendigt at fraråde al unødvendig udkørsel. Hvis du allerede er taget afsted, så kør direkte og forsigtigt hjem, så snart du har mulighed for det.”

Vi opfordrer til, at man kun ringer 112, hvis der er akut fare. Andre henvendelser skal gå til politiets servicetelefon på 114. 

Tage og gavle på afveje

På Thulevej i Aalborg er en gavl faldet ned på en større ejendom. Beboerne er evakueret og midlertidigt indlogeret andetsteds. 
På Granlien 53-31, ligeledes i Aalborg, har et tag løsnet sig og beboerne skal holde sig inden døre.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Politi fraråder nu al unødig udkørsel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger