En aften med mad, fĂŚllesskab og Peter Mygind

En aften med mad, fĂŚllesskab og Peter Mygind

21. februar 2023 - kl. 6:28 - af

Uggerhøj og Frederikshavn Teaterforening stiller skarpt pü en aften med mad, fÌllesskab og Peter Mygind der spreder glÌde, fortÌller Steen Uggerhøj og Lilly Pedersen.

Det sker, den 23/3-2023 kl. 17,00 ved Uggerhøj, Søndergade 244, 9900 Frederikshavn.

Alt dette für du for kun kr. 190,- + gebyr. Max. 200 pladser efter først til mølle.   Køb din billet lige her: https://www.uggerhoej.dk/peter-mygind-foredrag/

Steen Uggerhøj byder velkommen, derefter serveres et let mültid, der kan købes øl/vin og vand. Efter spisningen er Peter Mygind klar til at tage over.

OM: Vi bruger størstedelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor er det afgørende, at vores arbejdsliv hænger sammen med, hvad der for os hver især er et godt liv – og omvendt. Det er ikke nødvendigvis let at skabe arbejdsglæde og få det gode liv til at hænge sammen, men ikke desto mindre er det vigtigt. Vi er selv ansvarlige for vores liv og for at skabe et liv, der giver os glæde. Ingen andre kan gøre det for os.

Peter stiller skarpt på hvordan vi skaber forandring og går glade på arbejde. Han sætter fokus på nødvendigheden i at kigge indad og betragte vores egen individuelle livstilgang – derudover på vigtigheden af, at styrke vores sociale kompetencer samt vigtigheden i at inkludere alle menneske i samfundet.

Foredraget er büde humoristisk og alvorligt. Peter bruger massevis af eksempler fra sit eget liv, krydret med en god portion selvironi, hvilket alt sammen tilbyder hüb og motivation til at skabe et liv med mere glÌde. Vi glÌder os til at sige velkommen til slutter de 2 arrangører.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En aften med mad, fĂŚllesskab og Peter Mygind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger