Nordjysk el-entreprenør fuldfører generationsskifte

Administrerende direktør Michael Saxtoft (t.v.) og teknisk direktør Mats Bach Nilsson (t.h.) har overtaget det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S, som ved samme lejlighed er flyttet fra Skagen til Kattegat Silo i Frederikshavn.

Nordjysk el-entreprenør fuldfører generationsskifte

22. februar 2023 - kl. 6:53 - af

To medejere har overtaget det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S, der leverer el- og teknikentrepriser til store bolig- og erhvervsbyggerier. (Redaktionen: Læg mærke til at Steen Jørgensen El-Service ApS stadig er lokalt i Skagen på Østre Strandvej 6.)

I april 2022 blev Michael Saxtoft ansat som administrerende direktør i Steen Jørgensen El-Installation og indtrådte samtidig i ejerkredsen sammen med teknisk direktør Mats Bach Nilsson. Nu har de to ledende medarbejdere overtaget det fulde ejerskab af den nordjyske virksomhed, der udfører el- og teknikentrepriser på større bolig- og erhvervsbyggerier, fortrinsvist på Sjælland.

Overtagelsen sker som led i et generationsskifte, der blev fremskyndet, da virksomhedens stifter, Steen Jørgensen, omkom i en ulykke i sommeren 2021. I det følgende års tid var det den mangeårige nøglemedarbejder, Mats Bach Nilsson, der stod for den daglige drift af virksomheden, og han fortsatte i rollen som teknisk direktør, da Michael Saxtoft kom til.

– På trods af Steens tragiske og alt for tidlige bortgang er vi lykkedes med at fastholde den positive udvikling i virksomheden. Det er vi meget tilfredse med, og fremtiden tegner lys. Allerede nu har vi opgaver til udførelse i 2023, der svarer til hele omsætningen i et normalt år, siger Michael Saxtoft.

Den positive udvikling betyder, at Steen Jørgensen El-Installation i den kommende tid ser ind i en udvidelse af medarbejderstaben. Lige nu er virksomheden på udkig efter en beregner, der kan hjælpe med at håndtere den stigende mængde af forespørgsler.

Flest kunder på Sjælland

Steen Jørgensen El-Installation leverer el- og teknikentrepriser til større bolig- og erhvervsbyggerier. Referencelisten tæller projekter som plejecenteret Betty III på Frederiksberg, DSV’s logistikcenter Hedeland ved Hedehusene, Molestien med over 600 boliger, kontorhus og p-hus i Københavns Sydhavn, og det nye fællesmagasin for Nationalmuseet og Det Kongelige Bibliotek.

På trods af sit nordjyske udgangspunkt henter Steen Jørgensen El-Installation langt størstedelen af sine opgaver på Sjælland. Her har stifter Steen Jørgensen, med sin måde at drive virksomhed på, skabt sig et ry for altid at levere i en høj kvalitet – til tiden og til aftalt pris. Det er en arv, som Michael Saxtoft og Mats Bach Nilsson er meget bevidste om at føre med videre efter generationsskiftet.

– Vi er aldrig dem, der kommer med det billigste tilbud på en byggesag. Til gengæld kan vores kunder altid forvente, at vi er til at tale med, når der kommer ændringer – og det gør der næsten altid. Vi sætter en ære i at være troværdige og realistiske i vores prissætning og i at bidrage til en problemfri proces. Det har skabt os et rigtig godt fundament på Sjælland, siger Michael Saxtoft.

Videreføres som to selvstændige virksomheder

Steen Jørgensen El-Installation er grundlagt i 1988 i Skagen og har udelukkende beskæftiget sig med entrepriser siden 2020, hvor forretningsområderne entreprise og service blev adskilt og placeret i hvert sit selskab; henholdsvis Steen Jørgensen El-Installation A/S og Steen Jørgensen El-Service ApS. Som følge af generationsskiftet drives de nu videre som to selvstændige virksomheder. Steen Jørgensen El-Installation er ved samme lejlighed flyttet fra Skagen til Kattegat Silo i Frederikshavn.

Ejerskiftet i Steen Jørgensen El-Installation er trådt i kraft pr. 1. februar 2023, hvor familien til Steen Jørgensen har solgt sin ejerandel til Michael Saxtoft og Mats Bach Nilsson, som nu hver ejer 50% af virksomheden.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk el-entreprenør fuldfører generationsskifte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger