Kommunen har afgivet høringssvar om ny praksisplan på speciallægeområdet

Kommunen har afgivet høringssvar om ny praksisplan på speciallægeområdet

23. februar 2023 - kl. 6:27 - af

Regionsrådet for Nordjylland skal på rådets næste møde den 27. februar bl.a. tage endelig stilling til ny praksisplan for speciallægeområdet.

Udkastet har været sendt til høring i efteråret 2022. Nu fremlægges praksisplanen til politikernes endelige godkendelse med de ændringer, der er foretaget som følge af høringssvar og samarbejdsudvalgets behandling.

Med den nye praksisplan foreslås kapacitetsudvidelse inden for neurologi og udviklingstiltag i speciallægepraksis, herunder bl.a. nedsættelse af Faglige Samarbejdsfora (indledningsvist i neurologi, ortopædkirurgi samt gynækologi) og udarbejdelse af målgruppebeskrivelser.

Frederikshavn Kommune er blandt de 13 instanser, der har afgivet høringssvar. Svaret er afgivet med underskrift af formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Ole Rørbæk Jensen (A).

Frederikshavn Kommune ser positivt på tiltaget om samarbejdsforum for at skabe et mere homogent område, hvor specialerne kan medvirke på tværs og dermed være med til at skabe mere sammenhængende forløb for borgerne.

Frederikshavn Kommune retter desuden fokus på, at der generelt set er lang ventetid inden for speciallægeområdet. Derfor anser kommunen det for yderst vigtigt, at fokus på nedbringelse af ventetiden fortsat prioriteres.

Link til Frederikshavn Kommunes høringssvar:

Bilag – Samlede høringssvar ifm. ny praksisplan på speciallægeområdet

Link til praksisplanen: Praksisplan på speciallægeområdet 2023

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen har afgivet høringssvar om ny praksisplan på speciallægeområdet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger