VEB slutter i Top 3 i grundspillet for syvende år i træk

Robin Tabeling og Debora Jille vandt alle deres kampe i denne uge.

VEB slutter i Top 3 i grundspillet for syvende år i træk

25. februar 2023 - kl. 8:29 - af

Vendsyssel Elite Badminton sluttede på andenpladsen i grundspillet i Badmintonligaen. De danske mestre vandt fredag aften 6-3 ude over Værløse og avancerede dermed en enkelt plads i tabellen. Men faktisk var VEB kun én sejr fra førstepladsen og retten til at vælge modstander i DM-semifinalerne.

Højbjerg/VIA Biler og VEB sluttede begge med 76 point, mens Skovshoved endte med 75 point. Aarhusianerne snuppede førstepladsen, fordi de vandt otte holdkampe i grundspillet. Her måtte VEB nøjes md syv sejre.

Team Skælskør/Slagelse besatte fjerdepladsen, og derfor skal Højbjerg/VIA Biler vælge mellem Skovshoved og Team Skælskør/Slagelse. VEB møder det hold, som vinderne af grundspillet fravælger.

Final 4 (DM-slutspillet) afvikles i weekenden 22.-23. april i Brøndby Hallen. TV2 Sport sender søndagens finale direkte.

– Vi er først og fremmest glade for, at vi igen indfriede vores målsætning om en plads i Final 4. Det er blevet en dejlig tradition, smiler cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

Det er syvende sæson i træk, at VEB ender i Top 3 i grundspillet. Sidste år lykkedes det endelig at vinde DM-guld med en finalesejr over Højbjerg/VIA Biler.

I fredagens udekamp i Værløse havde VEB chancen for at erobre førstepladsen, fordi Skovshoved vandt topkampen mod Højbjerg/VIA Biler med 5-4. Præcis det resultat passede VEB perfekt, og holdet kendte resultatet inden de to afsluttende herredoubler. Kunne VEB vinde dem begge, ville de for tredje år i træk vinde grundspillet.

Robin Tabeling/Victor Svendsen vandt i tre sæt, men desværre tabte Zvonimir Durkinjak/Gustav Björkler med 15/21, 19/21. I andet sæt førte VEB-parret 19/17.

– Vi var dog endnu tættere på i de to andre kampe, vi tabte, oplyser cheftræneren.

I anden mixeddouble var Cheryl Seinen/Gustav Björkler foran med 15-12 i tredje sæt, og Magnus Johannesen tabte skuffende 20/22, 21/9, 18/21 til Christopher Vittoriani i anden herresingle.

– Alt i alt glæder vi os dog over en fin uge med to 6-3-sejre over Skovshoved og Værløse. Vi har styrket selvtilliden inden Final 4, hvor vi igen råder over Mathias Christiansen, siger Allan Kolbro Nielsen.

Se alle resultater i Værløse.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB slutter i Top 3 i grundspillet for syvende år i træk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger