Frederikshavn Handelsskole søger ny økonomichef

Frederikshavn Handelsskole søger ny økonomichef

3. marts 2023 - kl. 11:08 - af

Stillingen som økonomichef på Frederikshavn Handelsskole er netop slået op med frist den 13. marts.  

Brænder man for økonomi, uddannelse og undervisning har man nu mulighed for at søge stillingen som økonomichef på Frederikshavn Handelsskole, hvor den nuværende økonomichef har valgt at søge nye udfordringer i det private erhvervsliv.

Frederikshavn Handelsskole er en selvstændig skole med handelsgymnasium (HHX), EUX – erhvervsuddannelse med gymnasialt niveau samt EUD – den erhvervsrettede erhvervsuddannelse. Desuden har handelsskolen en kursusafdeling med efteruddannelse målrettet det lokale erhvervsliv. Økonomichefen, der har reference til skolens direktør og bestyrelse, er ansvarlig for skolens økonomi.

  • Vi søger en økonomidirektør, der har mod på den spændende opgave at være med til at drive en lokal uddannelsesinstitution, som har betydning for lokalsamfundet. Samtidig giver stillingen mulighed for stor diversitet, da der også vil være undervisningsopgaver i et vist omfang på vores uddannelser, siger Brian Andersson, direktør Frederikshavn Handelsskole.

Som økonomichef indgår man i skolens overordnede ledelse, der udover økonomichefen består af direktør og to uddannelseschefer.

Man kan se hele stillingsopslaget her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5782954

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Handelsskole søger ny økonomichef' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger