Generalforsamling for 2022 i Frederikshavn Havkajakklub

Generalforsamling for 2022 i Frederikshavn Havkajakklub

12. marts 2023 - kl. 6:00 - af

Frederikshavn Havkajakklub har afholdt den 3. generalforsamling i klubbens historie. Vi betragter generalforsamlingen som ”en fest”, hvorfor klubben i år var vært ved et bord med smørrebrød fra Emilivejens Slagter efter generalforsamlingen. Dertil var der diverse vine, øl og vand. Når vi betegner det som en fest, var der naturligvis også budgetteret med denne udgift til generalforsamlingen.

Regnskabet viste indtægter for 128.305 kr., udgifter for 118.951 kr. og dermed et overskud på 9.354 kr. I løbet af 2022 har klubben fået diverse sponsorindtægter, hvilket vi sætter utroligt stor pris på. Tusind tak for støtten til vores klub.

I løbet af det forgangne år har vi investeret i 1 ny klubkajak, så vi nu er oppe på at have 20 klubkajakker. Vi har købt yderligere sikkerhedsudstyr i form af walkie-talkies, bugseringsliner, cowtails, løse kompas og lys til kajakkerne til brug i mørke. På den måde videreudvikler vi løbende vores klub.

Klubben har nu 48 medlemmer. Vi har et stort antal klubkajakker, og mange af vore medlemmer har selv investeret i egen kajak.

Vi har et etableret samarbejde med en række andre kajakklubber rundt i det nordjyske og benyttet dette samarbejde på forskellig måde, både i form af at være på kursus med nogle af medlemmerne fra disse klubber, holde kursus med erfarne instruktører i vores klub og være på besøg hos flere af de andre klubber, herunder Sæby Roklub og Voersaa Kajakklub. Vi har også deltaget i kajak-polo sammen med Sæby Roklub.

Udover fællesroning om lørdagen, har vi kajak-yoga og indendørs træning i svømmehal på programmet henover vinteren.

Næste fællestur går til Silkeborg i bededagsferien, hvor der foreløbigt er tilmeldt 28 deltagere. Sommerturen går til Svendborg, hvor vi forventer lige så mange deltagere. Derudover vil der blive arrangeret endagsture, således at der er en fællestur hver måned henover sommerperioden.

Formand Hans Chr. Højslet, chefinstruktør Michael Eilersen og kasserer Tina Kristoffersen fortsætter som bestyrelse for klubben.

 

Hans Chr. Højslet

Formand for Frederikshavn Havkajakklub

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling for 2022 i Frederikshavn Havkajakklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger